Cilt Bakımı Ürünleri Biotherm Kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

turkuvaz

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
82
0
Arkadaşlar aranızda biothermin cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?Memnunsanız almayı düşünüyorum.

ben yıllar önce kullanmıştım,cilt ve vucut bakım ürünlerini.ama tavsiye etmiyorum kimseye..zamanında bu tür markalara loreal,lancome,esteelauder..vs..çok paralar döktüm.pahalı diye bişey sandım.meğer hepsi yalanmış.
fiyatlarına göre hiç bir başarılı yönleri yok...paranı boşa harcama derim.
bana bedava verseler kullanmam yani..

ben hepsini kullandım emin olabilirsin sadece nemlendiricisi konusunda sana yardımcı olabilirim sadece onu çok severek kullanıyorum ama çok pahalı eğer tam sonuç almak istiyosan ve biotherme para verebiliyosan dermatologıa kullan derim.

biotherm hakkında çok negatif şeyler duyrum
bence eczanede satılan ürünlerden almalısın
arkadaşımın dediği gibi dermalogica ççok iyi bir markadır biraz pahalıdır
ddf yine dermatologlar öneriri çok,ama bu da bira pahalı
la roche posay,avene ki ben avene kullanıorum bunları da dermatologlar öneriri ama daha uygundur ve bence avene süper
nuxe,caudalie,benev,murad,noviderm,bider seçenek çokk=)

ben bugün nemlendiricisini aldım çok güzel numunesini kullanmıştım çok iyi geldi gidip aldım Aquasource Non Stop adı kesinlikle tavsiye ederim yıkama jeli ve tonik clinique kullanıyorum fiyatıda çok uygun netten bakabilirsin.

Ben yeni aldım henüz kullanmadım.Eskisi bitmedi çünkü. Eskisi clinique. Ama cilinique'ten memnun değilim.Toniği çok fazla alkol içeriyor.Cilde faydadan çok zararı var.Ama onu da pahalıya almıştım.Bitene kadar kullanıp bir daha o markadan almıycam.Bioterm konusunda genelde olumsuz şeyler yazılmış. Acaba onu da aldığıma pişman mı olacağım şimdi?Neyse deneyip görücez...

biothermi yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.inanılmaz güzel ürünleri var...ben yaklaşık 1 haftadır multi recharce nemlendiricisini kullanıyorum ve gözle görülürü derecede fark yarattı cildimde..biothermden çok memnunum:)

X