Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum tarihlerini hamile kalacağın ay yıl yada hamile kaldığın gün ay yılı söylersen bakarım canımBana bakar misin canim
Ben 15 subat 1995 esim 1 mayis 1990 temmuz ayinda hamile kalmayi istiyorum insallah canimDoğum tarihlerini hamile kalacağın ay yıl yada hamile kaldığın gün ay yılı söylersen bakarım canım
Bakıyorum hemen canımBen 15 subat 1995 esim 1 mayis 1990 temmuz ayinda hamile kalmayi istiyorum insallah canim
Bekliyorum canimBakıyorum hemen canım
Senin bu ay için 11-27 arası erkekBekliyorum canim
Benim yumurtlama 3 4 5 arasi görünüyor ama canim bakalimSenin bu ay için 11-27 arası erkek
Eşin için 9-25 arası erkek
ikinizin kesiştiği dönem temmuz 11-25 günler arası canım bi kaç arkadaşa daha bakalım doğruluğunu öğrenelim ona göre deneyelim bende yeni öğreniyorum bu yöntemi bakalım tutan olacak mı
Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarımhttps://biyo-ritim-hesaplama.hesabet.com
Grafikleri bu sitede çıkardım
Ablamların çocuklarına arkadaşlara bakarak doğruluk payını öğreneyim ben biraz ama yumurtlamaya göre daha garanti gibi geliyor erkek bebek banadaBenim yumurtlama 3 4 5 arasi görünüyor ama canim bakalim
Tamam canimAblamların çocuklarına arkadaşlara bakarak doğruluk payını öğreneyim ben biraz ama yumurtlamaya göre daha garanti gibi geliyor erkek bebek banada
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarım