• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioritim grafiği ile cinsiyet

54Kbr54

Evli Mutlu Çocuklu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
1.428
1.433
133
Sakarya
Yeni öğrendiğim bi yöntem doğruluğuna beraber bakalım benim kızımda tutuyo isteyene bakabilirim

Kendi doğum tarihiniz gün ay yıl
Eşinizin doğum tarihi gün ay yıl
Hamile kaldığınız gün ay yıl yada
Hamilelik planladığınız gün ay yıl
olarak bakılıyo benim kızımınki
02.08.92
01.09.89
30.05.2015
Benim 27mayıs 12 haziran arası kız çıktı
Eşimin 21 mayıs 2 haziran arası kız çıktı
Kızım 30 mayıs doğru oluyor yani
İnternetnette bioritim grafiklerini çıkardım cinsiyet kısmını zor öğrendim lütfen sormayın bana söyleyin ben bakayım yada kendiniz araştırın

Bekliyorum canim
Senin bu ay için 11-27 arası erkek
Eşin için 9-25 arası erkek
ikinizin kesiştiği dönem temmuz 11-25 günler arası canım bi kaç arkadaşa daha bakalım doğruluğunu öğrenelim ona göre deneyelim bende yeni öğreniyorum bu yöntemi bakalım tutan olacak mı

Senin bu ay için 11-27 arası erkek
Eşin için 9-25 arası erkek
ikinizin kesiştiği dönem temmuz 11-25 günler arası canım bi kaç arkadaşa daha bakalım doğruluğunu öğrenelim ona göre deneyelim bende yeni öğreniyorum bu yöntemi bakalım tutan olacak mı
Benim yumurtlama 3 4 5 arasi görünüyor ama canim bakalim

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarım

merhaba,eski bir post sanırım ama cevap verebilirseniz cok sevinirim,
Benim doğum 10/05/1988 eşimin 04/12/1988 son adet tarihim 10 nisan 2019 şimdiden teşekkürler

26.01.1993 benim
14.03.1981 eşim
21.02.2020 hamile kaldığım gün
son bat 07.02.2020

bakbilir misin canım bana da

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Bu şekilde bakıyorum anlamayan olursa ben bakarım

Ben anlamadim ya buralardamisiniz acaba banada bakarmisiniz

Merhabalar
Banada bakabilir misiniz??
Benim doğum tarihim 3 10 1994
Eşimin 28 04 1989
Son adet 4 Mart
İlişki günleri 13 14 mart

Back