• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Biorgens

suzito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
66
5
86
İstanbul
Kızlaaarr biorgens diye bi ilaca rastladım nette gezerken saçımı uzatmk için bişeyler arıyoruum bunu buldum kullanan var mı varsa faydasını gören vrsa yazsın lütfen almayı düşünüyorum 1 aydr hc kullnıyorum pek fark yok bunu deneyen vrsaa yada başka saç uzatma kürü deneyen ve olumlu sonuç alaan lütfeeeeeeeen yazsın bnaaa :(:59:

ben de yeni gördüm,,gördüğüm herşeyi saçıma sürüyorum ama berbatlaştıkça berbatlaşıyo..çözüm arıyorum..eğer bu iyiyse denemek istiyorum..lütfen deneyenler yazsın...

cnm hc yi 2 ay boyunca kullanınca faydası oluyormuş bende yeni aldm bakalm sonuçlarını yine yazarm ama loreal professioan şampuan öneririm ben kullandm çok memnun kalmştm

Bende şimdi gördüm şeytan dürtüyor dene diye tutuyorum kendimi hc kullandım bir faydasını görmedim buda hüsran çıkar diye tedirginim kullanan varsa söylerse sevinirim :( yaza kadar 18 cm uzatmak istiyorum :((((

Kızlaaarr biorgens diye bi ilaca rastladım nette gezerken saçımı uzatmk için bişeyler arıyoruum bunu buldum kullanan var mı varsa faydasını gören vrsa yazsın lütfen almayı düşünüyorum 1 aydr hc kullnıyorum pek fark yok bunu deneyen vrsaa yada başka saç uzatma kürü deneyen ve olumlu sonuç alaan lütfeeeeeeeen yazsın bnaaa :(:59:

:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba tesadüfün bu kadarı şu an saçımda sürülü bir vaziyette duruyor biorgens. Saçımda uzama problemi vardı 3şişeyi kullanıyorum görenler saçımın uzadığını söylüyor banada öyle geliyor ama şunu söyleyeym ben içine başka seylerde ekliyorum çünki miktarı çok az ve bence daha iyi oluyor ilk aldığımda tek kullandım ama yetmedi ve bişey farketmedi şimdi içine susam yagı badem hint lavanta yılan yağı katıyorum ve birde bemiks ampul bepanthene kırıyorum iki kez yaptım herkez şaşırdı su an saçımda duruyor ve çok memnunum ayrıca saçlarım çok parlak oldu

Kızlar merhaba tesadüfün bu kadarı şu an saçımda sürülü bir vaziyette duruyor biorgens. Saçımda uzama problemi vardı 3şişeyi kullanıyorum görenler saçımın uzadığını söylüyor banada öyle geliyor ama şunu söyleyeym ben içine başka seylerde ekliyorum çünki miktarı çok az ve bence daha iyi oluyor ilk aldığımda tek kullandım ama yetmedi ve bişey farketmedi şimdi içine susam yagı badem hint lavanta yılan yağı katıyorum ve birde bemiks ampul bepanthene kırıyorum iki kez yaptım herkez şaşırdı su an saçımda duruyor ve çok memnunum ayrıca saçlarım çok parlak oldu

sağol canım paylaşımın için..
denenebilir o zaman :)

ama bana sorarsanız bıorgens e okdar para vermenize gerek yok onu alacağınıza aktardan lavanta badem hint yılan susam defne ceviz ve buğday yağı alın içine 1 er tane bepanthen ve bemiks ampul kırın saç diplerine sürün bunu haftada iki kz yapın bana teşekkür edeceksiniz ben almış bulunduğum için biorgensin içine koyuyorum yoksa bitince sadece bunları yapacağım

ben de biorgens aldım daha ilk kullanımımı yaptım ama madem tek basına bi fayda etmiyor senin yönteminle yapayım :)
bepantenin mavi ve sarı renklisi var sen hangi rengini kullandın peki?

Back