Merhabalar; Aranızda çok yeniyim. İlgilendiğim bir konu ile ilgili araştırma yaparken. Başka merak eden arkadaşlarında olduğunu görüyorum. Ben Biorezonans için bir yere gitmiştim. Allerji testi yapıldıktan sonra baktım herşeye allerjim var bir daha gitmedim. :) Ama kız kardeşimin durumu allerjik astım olduğundan o seansları aldı ve sonuçtan gayet memnun kaldı. Geçen yıldı ve hiç astım krizi yaşamadı. Zaten doktor eğer yaşarsa gelsin vücut çalışmadığımız başka bir şeye allerji geliştirmiş olabilir bir seans yaparız geçer demişti. Erkek kardeşim de bu uygulama ile sigarayı bıraktı 2 yıldır içmiyor. :)
TheTahealinge gelince bende birçok insan gibi bilinçaltı temizleme tekniklerini araştırıp bu konuda 5-6 kitap okuduktan sonra tanıştım bu yöntemle. Hatta eğitim de aldım. Bilinçaltını olumlama yöntemleriyle belirlediğimiz bir konunun düzelmesi yada sonuç almak için 21 gün kesintisiz, gün içinde en az 3-5 olumlamaları defa yapmak gerekirken. Theta da bu tek seferde çözülebiliyor. Kendimden biliyorum. İlk kurs deneyimlerimle bir iki arkadaşa seans yapmıştım ve sonuçta Fast food bağımlısı arkadaşım bu olaydan kurtulmuş, diğeri sınav korkusunu yenip iyi sonuçlar almıştı. Hatta benimle birlikte eğitim alan bir arkadaşım da kedi korkusu üstüne çalışmış, ertesi günü arkadaşımız kedi sevebilmeye başlamıştı. Mucize gibi bir şeydi. Demek istediğim araştırmalarım sonucunda theta dan iyi bir yöntem görmedim. Sevgiler..