- 25 Ağustos 2015
- 524
- 843
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem ki yanlış yere mi açtım dersin?Kimse yokmus:))) baska bolume mi acsaydin konuyu acaba:)
Biz iki arkadaş Anadolu yakasında eğitimleri aldık. Avrupa yakasındayız. İsterseniz yardımcı oluruz seve seve.Peki theta healing için bildiğiniz bir yer var mı? Eğitim değil terapi, danışmanlık almak istiyorum. Yani kendim gideceğim ama bu alanda güvenebileceğimiz bir isim olsun istiyorum. Avr yakasında İstanbul tercihen
Biz iki arkadaş Anadolu yakasında eğitimleri aldık. Avrupa yakasındayız. İsterseniz yardımcı oluruz seve seve.
Merhaba Sewwa, rica etsem benimle de paylaşabilir misin?Özelden Mesajlar cevaplanmıştır..
Öncelikle terapi, ardından eğitimi değerlendiriyorum. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz?
Merhaba; Yeşim Hanım benim hocamdır. Kendisi Seans yapmaya fırsat bulabiliyor mu bilemem? ama bana eğitim esnasında seans yapmıştı.Yeşim Kuzu kendisi yapmıyor galiba seans, sanırım yetiştirdiği başka birisi yapıyor. Acaba gidip deneyimleyen oldu mu ?
Yeşim Kuzu kendisi yapmıyor galiba seans, sanırım yetiştirdiği başka birisi yapıyor. Acaba gidip deneyimleyen oldu mu ?