Şampuan ve Saç Kremleri Bioplast şampuan

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
kızlar geçen gün alış verişe çıkdım şampuanım bitmişdi şampuan alıcaktım ama benim kullandığım bitki özlü şampuan yokdu çokda yorgun olduğum için başka dükkanlara bakmak istemedim ve rafda biopalst şampuanı gördün üzerinde kuru yıpranmış ve boyalı saçlar için yazıyordu ve iiçinde kimyasal bulunmuyomuş bitkisel yani neyse aldım geldim denemk istiyorum ama kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi işe yaradımı benim saçlarım çünkü çok yıprandı artık zarar görmesini istemiyorum :1no2: yardım edin kıslarrrrrr:çok üzgünüm::a015:

kıslar aşmpuanın adını yanlış yasmışım :):):):):) adı bioblass olcakdıı ama hala cvp gelmedi bana yardımcı olacak kimse yokmuuu

ben de kullanıyorum yaklaşık bir aydır normal saçlar için olanını,bioder ve bioxcin ile aynı firmadan çıktığı için güvenerek aldım. bitkisel şampuanlar kadar kurutmuyo, mesela defne garlıyı hiç kullanamadım,tresan da saçımı dolaş dolaş yaptı, bu daha ii. dökülmeyi önlüyo zaten, bence besliyo da,uzadı saçlarım. ama ben tek onu kullanmıyorum. en azından kozmetik şampuanlardan daha doğal, ve doğal şampuanlardan daha yumuşak formüllü.

eşimdeegzamadan kaynaklanan kaşıntı pullama tamemen yok oldu mucize işte buna denir fiyatı da herkese hitap ediyo 400ml 9,90 acil tarafından sorunlu saç derisi olanlara tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…