Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım benim 11 gün sonra geldiBu ay ilk doz aşımı oldum normalde günlerim hiç şaşmaz 3 gün geciktim gelcek gibi de durmuyor test yaptım negatif.Aşıdan sonra gecikme yaşayan oldumu acaba?
Sonra düzeldimi pekiBen varım canım benim 11 gün sonra geldi
Bende yeni oldum canımagustos 23 de oldum zaten 2 gün gecikmem vardı aşı olduğumda nolir nolmaz diye test bile yaptım negatif sonrada gelmedi taa 12 gün yani dün geldi normal şekilde oluyorum şuanda başka değişiklik yokSonra düzeldimi peki
Anladım canım saol :)Bende yeni oldum canımagustos 23 de oldum zaten 2 gün gecikmem vardı aşı olduğumda nolir nolmaz diye test bile yaptım negatif sonrada gelmedi taa 12 gün yani dün geldi normal şekilde oluyorum şuanda başka değişiklik yok
Sonrasında düzeldimi?Bende aşıdan sonra 9 gün geciktim
Sonrasında düzeldimi?sonra 2 dozu oldum o zaman dan geciktim bir diğeri henüz gelmedi günü bakalım
Arkadaşım aşı olduğumdan beridir regli olamıyorum dedi, komşum da düzenli olan reglisinin bozulduğunu söyledi.. Bu yüzden olup olmamak konusunda kararsızımBu ay ilk doz aşımı oldum normalde günlerim hiç şaşmaz 3 gün geciktim gelcek gibi de durmuyor test yaptım negatif.Aşıdan sonra gecikme yaşayan oldumu acaba?