• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biontech ve adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Bu ay ilk doz aşımı oldum normalde günlerim hiç şaşmaz 3 gün geciktim gelcek gibi de durmuyor test yaptım negatif.Aşıdan sonra gecikme yaşayan oldumu acaba?

Bu ay ilk doz aşımı oldum normalde günlerim hiç şaşmaz 3 gün geciktim gelcek gibi de durmuyor test yaptım negatif.Aşıdan sonra gecikme yaşayan oldumu acaba?
Ben varım canım benim 11 gün sonra geldi

Sonra düzeldimi peki
Bende yeni oldum canımagustos 23 de oldum zaten 2 gün gecikmem vardı aşı olduğumda nolir nolmaz diye test bile yaptım negatif sonrada gelmedi taa 12 gün yani dün geldi normal şekilde oluyorum şuanda başka değişiklik yok

Bende yeni oldum canımagustos 23 de oldum zaten 2 gün gecikmem vardı aşı olduğumda nolir nolmaz diye test bile yaptım negatif sonrada gelmedi taa 12 gün yani dün geldi normal şekilde oluyorum şuanda başka değişiklik yok
Anladım canım saol :)

Bende aşıdan sonra 9 gün geciktim

2.doz biontec aşı oldum gecikme bende de var malesef ya 14 gün oldu. Gebelik beklemiyorum buna rağmen şüphede kalmamak için iki test yaptım negatif cikti bende bekliyorum .

Bende aynı 2. doz Biontech aşımı oldum 2gün gecekince evde test yaptım negatif çıktı bugün 5 gün ama olmadım daha tekrar test yapmaya korkuyorum neğatif çıkar diye 4 senedir istiyoruz bebek acaba varmıdır diye bir ümit bekliyorum hiç bukadar gecikmem olmamıştı

Arkadaşım aşı olduğumdan beridir regli olamıyorum dedi, komşum da düzenli olan reglisinin bozulduğunu söyledi.. Bu yüzden olup olmamak konusunda kararsızım :KK43:

hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamadım 2 doz sinovacta hiç sorun olmadı 3. doz biontech 'ten sonra 16 gün gecikme yaşadım..hayatımda başka farklı olan bişey yoktu stres vs ..bu post u benim gibi olanlar için yazıyorum endişelenmeyin..hatta hiç bir adet öncesi belittim olmadan sivilce baş ağrısı vs gibi premenstrüel olaylar olmadan regl oldum 16 gün gecikme ile .

Back