• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biontech aşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pry13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Merhaba,
Her duyarlı vatandaş gibi 3.doz asimi oldum, bir hafta oldu ama hâlâ hastayım.İnanilmaz burnum akıyor, hapsuruyorum, oksuruyorum.İlk olduğum zaman eklem -kas ağrısı da olmuştu.Normal mi bu? Acile gittim ama tam 2.5 saat bekleyip muayene olamayınca başlarım böyle ise deyip geri geldim.Neden böyle olmuş olabilir?3.dozdan sonra bu kadar uzun süre hasta olan var mı?

Merhaba,
Her duyarlı vatandaş gibi 3.doz asimi oldum, bir hafta oldu ama hâlâ hastayım.İnanilmaz burnum akıyor, hapsuruyorum, oksuruyorum.İlk olduğum zaman eklem -kas ağrısı da olmuştu.Normal mi bu? Acile gittim ama tam 2.5 saat bekleyip muayene olamayınca başlarım böyle ise deyip geri geldim.Neden böyle olmuş olabilir?3.dozdan sonra bu kadar uzun süre hasta olan var mı?
Bazı kişilerde böyle oluyor korana olmuş gibi oluyorlar canım normal

Geçmiş olsun canım, benim patronumda senin gibi oldu sanki koronanın fragmanını yaşadım demişti ama geçti semptomlar kişiden kişiye değişiyor normal.

Back