peki canoşcum şunu merak ettim ya bayağa bi incelmişsin anladım kadarıyla fakat kilondada bi değişiklik olmadımı acaba hiç bahsetmemişsin
Tamam canoŞum senden mutlu haberlerını beklıyorum ınsallah
çok sevindim senin adına harikaymış:)..bacaklarda da etkili mi bu krem?
meraba canoşum
kullandığın ürünü bende takip ediyorum.açıkçası çok merak ediyodum.yazdıkların beni çok mutlu etti.ürünü kullanırken diyet yaptınmı.bide kilo kaybı oluyomu gerçekten.sorularıma cevap verebilirsen çok sevinirim.
merhaba. bende aldım biominera ama hiç bir şekilde incelme olmadı. 2 hafta oldu. korse takmıyorum. kremi sürüyorum masaj yaparak. sonra havluyla tuzlarını temizliyorum. bu kadar. korse giymiyorum. özel bi korsemi bu. ben aradım sordum korseye gerek yok dediler. buna rağmen incelme olmadı. lütfen bilgilendirir misin? teşekkürlereşim 6 saatte 4 cm. az önce arkadaşlar ölçtü bel ölçümde 4 cm fark var. yani 4 cm. inceldim. buna rağmen hala inanasım gelmiyor. :1shok:
ya bisey dicem 7 cm incelen nası incelio anlamırm ben 4 gündür yapıorm diyet spor korse falan.1 parmak gitti gitmedi gibi.ya bende bi sorn var anlayamadm zaten ilk 3 gün hiç değismedi.4.gün göründü değisme.umudum var tabi ki hala..
bkremi kullanıcam ama hamilelikte kullanılıyormu?bilen varmı acaba?tv de kullanıldığı söylenmişti.herhengi bir zararı varmı?ayrıca korse kullanmazsak etkisi olmazmı yada normal korse giysek?bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim:gitme:
Merhaba arkadaslar, Ben hollanda dan katiliyorum, bu urune cok guveniyorum.. Siparis ettim, 2,5 hafta oldu ama halen gelmediAradim 3 gun icinde elime gecekmis..
Sadece bu sitedeki yorumlari okuyunca kafam karistii, birinde faydasi oluyor birinde hic olmuyor..Niye acaba..
Benim fazla kilom yok boyum 1,66 kilom 64. Ama karin ve basen bolgesinde fazlaligim var.. Insallah biominea sayesinde yok olacaklar.. cok merak ediyorum..
Kullanimi bildigim ve okudum kadariylaa sabahlari suruyorsun masay ederik 10 dakika.. Korsesiz de etkili oluyormu, ben korsesiz kullancagim.. calistigim icin korse takmam mumkun degil?
Hm insallah yaa.. Ama sabah surulmesini oneriliyor, aksam surunce fazla etkili olmuyormuss. Bende sabahlari surmeyi dusunuyordum! Strec film ne oluyor.. ?? ince folie degilmi? Onu sardigin zaman rahat edebiliyormusun yani o sekil ise gidebilirmirim.. Benim isim masa basinda.. ses filan yapmiyordur insallah:)Ayşegülcüğüm inşallah sende fayda görenlerden olursun. korsesiz de kullanabilisin ama etkisi daha az olur. madem korse takamazsın sende streç film ile güzelce sar. o bölge hava almadığı için terler. böylelikle jeli boşuna kullanmamış olursun. sonuçları yaz canım. opuyorumnanaktan
Hm insallah yaa.. Ama sabah surulmesini oneriliyor, aksam surunce fazla etkili olmuyormuss. Bende sabahlari surmeyi dusunuyordum! Strec film ne oluyor.. ?? ince folie degilmi? Onu sardigin zaman rahat edebiliyormusun yani o sekil ise gidebilirmirim.. Benim isim masa basinda.. ses filan yapmiyordur insallah:)
Urun 3 gun icinde elimde olacak dediler bana.. bi yanlislik olmus o yuzden bukadar uzun surduu! Kullandigim gunden itibaren yazacagim..
ben zaten 2 gün kullandım pek bir etkisi yok gibi.ben sauna eşofmnıyla kullandım.terletiyo tabi ama pek güven veren bir ürün değil.kullanmaktan vazgeçicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?