Çatlaklar BioMarks Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

karmanzarasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
2
2
Merhaba arkadaşlar, Malum hepimizin belası çatlaklar var. ne yaptıysam kurtulamadım. Bugün instagramda bi krem gördüm. Çatlaklar için epeyce faydalı oluyormuş. Adı da BİO MARKS. Krem hakkında instagramda olumlu yorumlar var. ürün n11.com da da satışa sunulmuş, orada da 5-6 yorum var.

Ama emin olamadım tabii. Bu kremi kullanan var mı?

Ay ne olur cevap verin, özgüvenim yerlerde bu yüzden :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Malum hepimizin belası çatlaklar var. ne yaptıysam kurtulamadım. Bugün instagramda bi krem gördüm. Çatlaklar için epeyce faydalı oluyormuş. Adı da BİO MARKS. Krem hakkında instagramda olumlu yorumlar var. ürün n11.com da da satışa sunulmuş, orada da 5-6 yorum var.

Aynı dertten ben de müzdaribim ben de gördüm internetten araştırayım dedim ama hiç bir yorum bulamadım lazer de düşündüm geçmiyor ve daha da sıkıntılı oluyor dediler karboksi terapi de yaptırdım geçmedi :KK43:

instagramdan takip ettim baya olumlu yorumları var emin değilim
kullanan kişiye sordum öncesi sonrası gösterecek bakalım çatlak durumu bekliyorum şöyle yapıyor biber yağ ile Hindistan yağı sürüp sonra o kremi sürüyor günde 2 defa ama ben üşeniyorum :110:

kızlar inanmayın avrupa ve amerikadan sonra ilk kez Türkiyede falan yazıyor nette araştırdım öyle bir krem yok. paranızı boşa harcamayın. sitesinide inceledim 3 tane yorum koymuşlar sahte olduğu belli.

X