bende kuaförümün tavsiyesiyle aldım hem bakım hemde saç uzatmayı hızlandırmak için içinde 60 çeşit bitkiden oluşan yağ var ilk bu gün denedim zamanla sonuçları görücem inşallah
Arkadaşlar merhaba,
Ben biokur saç bakım yağını kullandım ve memnun kaldım hatta diğer kutum barcelenun yağıydı o biraz kuruttu sanki biokur daha iyi geldi tavsiye ederim
Ben de kuaförümün tavsiyesiyle aldım saçlarım feci dökülüyor inşallah işe yarar.. kullananlar yorum yapsın lütfen ya merak edyiorum işe yaratacak mı diye. bi de siz nasıl kullanıyorsunuz ve ne kadar kullandınız arkadaşlar? ne kadar sürede etkisi olur acaba?
Arkadaşlar ben biokur saç bakım yağını kullandım etkisini gördüm uzadı yani şuanda da saçımda var ama ben farklı yapıyorum akşamları sürüyorum öyle yatıyorum sabah kalkınca yıkıyorum genelde :) birde Barcelino yağını kullandım oda çok etkili ikiside saçları uzatıyor barcelino'yu 2-3 kez kullandıktan sonra etkisini görmeye başladım ama baya uzadı benim saçlarım herkesde etkisi farklı olabilir ama ben dediğim gibi o yağı sürüpte yatıyorum her ikisi içinde geçerli
aynılarını ben yapıyorum ve evet benim saçlarım baya uzadı bende bir kaç aydır kullanıyorum barcelino'yuda kullandım onun daha çok etkisini gördüm ve gerçekten ikiside çok iyi sana katılıyorum :)