Lekeler, Çiller Biojavu leke kremi kullanan var mı????

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

begony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
11
0
inci tozu varmış içinde ve iki haftada etki ediyormuş acaba kullanan var mı arkadaşlar?

kullanmamışbende merak ettim sen kullanmadın sanırım

arkadaşım bilgilendirirsen cok sevinirim ben kullamadım adını duydum zaten çilliyim bir de hamilelik tuz biber oldu lekeler filan şimdiden tesekkürler...

evet zaten gelen olmamış evet arkadaslar hayır hiç bir faydası yok üzgünüm arkadaslar

bende kullanalı 1 ay oldu...hiçbir etki göremedim...90 tl de para saydım..yarın müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel giydiricem...
buğday yağı da kullanmaya başladım...sanki o biraz leke rengimi açtı gibi...inşallah ondan iyi bir sonuç alırım..yoksa bu lekelerle kafayı yiycem

bu kremle ilgili kime güveneceğimi şaşırdım net bilgi verecek olan yokmu arkadaşlar.

selisscim bana sorarsan sadece bu mesaj icin uye olan birine asla guvenilmez !!! , sahsen ben burdaki urun tavsiyelerine yada sikayetlerine guveniyorum ama uyesinden uyesinede degisir!, insanlar geliyor uye oluyor ve bir, iki mesaj yazim bir urunu met ede ede bitiremiyorlar bunlar resmen o urunun ticaretini yapan insanlar kaydirigubbakcemile2

evet canım katılıyorum bir kaç tane gözüme takıldı böle ürünü tanıtıp sonra ortadan kaybolanları ama yazık insanları hassas yerinden yakalıyorlar.

ben daha bugun aldım bıojavu kremını kokusu gercekten guzel kullandıkca buraya yazıcam ama ınsallah gecırır ya

evet gisss ürün hakkında yorum yapmamıssın meraktan çatlıcam zira bende hiç etkisi olmamıstı zaten lekerime harcadığım parayla varya.......neyse tatlım sonuçlarını yazarmısın ben alltı gündür baska ürünlere tekrar geçtim sonuç alırsam inşallah hepsini yazıcam Allahım bizi bu lekelerden kurtar inşallah amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…