• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Biogreen Şampuan!

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.173
798
Arkadaşlar bu şampuanı kullanmak isteyen varsa bir uyarı olsun diye belirtmek istiyorum :

İnternetten sarımsaklı şampuan araştıyordum. Sadece Biogreen'e adanmış birçok site var. Hepsinde de kokusuz ve tamamen doğal bir ürün olduğunu idda ediyorlar, hatta tamamen organik içerik olduğu bile söyleniyor bazı yerlerde. Ben de içeriğin sadece bu sitelerde belirtilen doğal ürünlerden ibaret olduğunu düşünerek 3 tane sipariş verdim.
İlk olarak şişeyi açınca kötü bir sarımsak kokusu var, ikincisi marketlerde görüdüğünüz şampuanların kimyasalları Biogreen'de de var. Özellikle SLS ve Cocoamide DEA çok kötü ün yapmış içeriklerden. Bu ürün sitelerinde yorum yazanların iddia ettiği gibi saçı beslermi bilmiyorum, ama koku ve kimyasal içeriği hususların da insanları tamamen yanıltmaları çok yanlış!!

Bende bu yoruma tamamen katılıyorum.Aynı sampuanı bende aldım daha kullanmadan kokusundan cok rahatsız olmusken içeriğine bir bakıyım dedim içinde bir cok kimyasal.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Aldıgım gibi attım.

Arkadaşlar otacı naturway sarımsaklı şampuan kullanıyorum ben ,kokusu çok güzel ve içinde bahsettiğiniz kimyasallar yok ..tavsiye ederim ben memnunum:)

Back