Çocuk Hastalıkları Biogaia gaz damlası kaka yapamama sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mrsxscape

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
24
4
28
Bebegimin 15 günlukten beri gaz sorunu vardi sutum yeterli gelmedigi icin cogunlukla mamayla besleniyordu. Haliyle gaz sorunumuzda cogalmisti. Doktorumuz Maflor Damla+ kullanmamizi soyledi ama gazina faydasi olmadi daha sonra Biogaia onerdi ve ona gectik.

Suan 34 gunluguz malesef tamamen ek gidayla besleniyoruz suan gaz problemimizi damla cozdu ama kakasini yapamiyor. Mamasina yarim cay kasigi zeytinyagi koyunca ancak gunde 1 defa yapiyor. Maflor kullanirken boyle bi sıkıntımiz yoktu gunde 3-4 yapiyordu damlanin boyle bir etkisi olabilir mi?

Biogaiaya geceli 6 gun oldu bu kaka yapamama sorunu 3 gundur 1 kere yapiyor.
Tekrar maflora gecsem zarari olurmu illa bitirmem mi gerek biogaia damlayi?

Yoksa beklemelimiyim alisip duzene girer mi tekrar?

Cok huysuzlaniyor zeytinyagini yapinca rahatliyor ilk bebegim ben yapacagimi sasirdim gercekten

Suan tamamen formul mamayla besleniyorsa 3 4 gunde bir yapmasi bebeklerde gorulen bir sey damlayla alakasinin oldugunu sanmiyorum ki kullandiginiz damla barsak sistemini duzenleyen bir damla

Suan tamamen formul mamayla besleniyorsa 3 4 gunde bir yapmasi bebeklerde gorulen bir sey damlayla alakasinin oldugunu sanmiyorum ki kullandiginiz damla barsak sistemini duzenleyen bir damla
Doktorumuzda oyle dedi de niyese damlaya bagladim ben cunku o damlayi kullanirkende tamamen mamadaydik ama gunde 3 yapabiliyordu

Benimde 74 gunluk oglum var 40i cikana kadar gunde en az 3 en faz 5 kere kakasini yapardi 40i ciktiktan sonra 4 5 gune bir yapmaya basladi hatta 8i bile gorduk. Buyudukleri icinde eskisi gibi sık kaka yapmiyolar. Kullandigin mamayi falan degistirmedin degil mi ?

Valla mamayi degistirdik ama bayagi oldu yani o etkilermi suan gec etki edermi bu sekilde bilmiyorum. Daha 40miz cikmadi bizim

Her mama her bebege yaramiyor belki degistirdiginiz mamadan kaynaklidir ya da bebeginiz yeni mamaya uyum sureci icindedir.

Arkadaşlar 54 günlük benim bebeğim de nurse harbeys gaz damlası kullanmaya başladık ama bebeğim çok ağlıyordu nasıl kullanacağımı dinleyemedim. Aslında dinledim ama kafam o kadar yorgun ki. 20 damla kullancam ama sabah 20 akşam 20 değil demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…