Saç Kesim Şekilleri Bioform'un Su Dalgasından Farkı Nedir?Yaptıran Var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
296
İstanbul
Kızlar bugün birinden şöyle bişey duydum, bioform su dalgası gibi saça uygulanıyomuş..saç yıkandığı zaman normal halinde,fakat jölelerseniz dalga dalga duruyomuş su dalgası gibi:teytey:doğrumudur bu nası bişeydirrr????
düz saçlı bi arkadaş yaptırmış mesela yıkayınca normal hali düz,jöleleyince süper dalgalı:dance: hemde tanıdık kuaförüne 30ytl ye yaptırmış,şaşırdımmmm:bbo:

Üstelik bi yerde okudum,bioform su dalgasından çok daha az yıpratıcı bi işlemmişş:teytey: Nolur bilen birileri anlatsın çatlıcaamtatlicadiarzu

bildiğim bi kuaföre sordum,aynı şey dedi...ama dedi istersen sana geniş dalgalı we 2bçk ay giden bi su dalgası yaparız,oda goldwell in bitkisel ilacını kullanarak dedi..saçına asla zarar wermez dedi...saçlarım uzun ve gür,60ytl fiyat werdiCADIARZUfisfisfis

iyiymiş bende düşünüyorum bu senin bahsettiğin kuaför nerde:1rolleyes:

bende bioform yaptırdım ve tam bir hayal kırıklığına uğradım su dalgasıyla alakası yok bildiğin kıvırcık ben bukle bukle maşayla yapmış gibi bir görüntü bekliyordum üstelikte kabarıyor

ben de aynı senin gibi bukle bukle bi saç beklemiştim. ve kuaföre özellikle sormuştum kabarmayacak değil mi diye. garanti vermişti bi de utanmaz. sabahları boonuss gibi kalkıyorum ve tarak geçmiyor..çok üzgünüm

acaba öyle bukle bukle yapan bir yöntem yokmu ki televizyondakiler falan nasıl duruyor bir dahaki sefere öyle yaptırırız bilen varsa sölesin

saçınıza yazık etmeyin kızlar.meşrutiyette altın fırça diye bir yere yaptırdım.kaliteli ürün kullandıklarını söylediler.güya köpük bile kullanmam gerekmeyecekmiş.ama berbat oldu köpüksüz cadı gibi oluyorum zaten.saçlarımın 3te biri döküldü neredeyse.zaten azdı hacim olur diye yaptırmıştım.artık her gün düz fön çekmek zorunda kalıyorum

aaaa benim arkadaşım da aynı yere yaptırdı ve aynı şekilde berbat oldu. hatta kızcağız yaptırırken ben yanındaydım, bir sürü dil döktüler yaptırması için. işlemden sonra saçının hali, tutmamış perma gibi yamuk yumuk birşeydi. düzeltinceye kadar akla karayı seçti. aylarca saçını toplamak zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…