• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioderma veya Bionike ürünlerini kullanıp memnun olan var mı ?

ben bioderma nın yıkama jelini temizleme suyunu ve kremini aldım doktorum vermişti ama çok da memnun olduğumu söyleyemem...

biodermadan sayısız ürün kullandım, hassas-karma cildim var ve çok memnunum.

bioderma h20 isimli su görünümündeki makyaj temizleme solüsyonunu çok beğenerek kullanıyorum. sebium serisinden (akneli ciltler için) yüz yıkama jeli diğer markalara göre daha az tahriş edici ama artık sabun kullanıyorum yüz yıkamada. bir de yine sebium serisinden cilt düzeltici krem ve nemlendiricisini kullanıyorum ikisinden de memnunum sivilcelenme falan yapmadılar nemlendiricinin nemlendirme oranı da iyi

selam arkadaşlar ! biodermanın white objective serumunu aldım .cıldımde kalan bı kac sıvılce lekelerı ıcın .1 hafta oldu kullanalı baya azalma var ama tamemen lekeler gecmedı .cok sacma ama yuzume bır kere sir agda yaptırmıştım ve sıvılcelenme olustu ondan sonrada bu lekeler kaldı :S daha etkılı bır urun var mı bıldıgınız ?

Ben bioderma yüz temizleme ürünlerini kullanıyorum memnunum. Normalde de bir sorun yok cildimde.

Ben bionike nin şampuanlarını kullanıyorum seborait dermatid için iyi geldi

Back