• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioderma Sensibio H2o kullanan var mı?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.120
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir makyaj çıkarmak için bioderma'nın yazdığım ürününü kullanıyorum fakat sanırım göz makyajını temizlemede kendisini kullanmakla hata ettim. Çünkü bu ürünü göz makyajında kullanmaya başladım başlayalı gözaltı kırışıklıklarım oluştu ve gitgide de çoğalmaya başladı çizgiler. Gözaltı için kullanılmıyor muydu bu? Sadece cilt için kullanmak gerekiyordu da ben mi hata ettim acaba :(

Yanlış anlamayın , sürekli konularını cilt ile ilgili oluyor. Yanlış ürünler mi kullanıyorsunuz ? Acaba cildinizi mi tanımıyorsunuz ?
Dermataloga ya da bu işin uzmanlarına gidip danışsanız daha uygun olur.

Sorunuza gelince o ürünü hiç kullanmadım, kullanım alanlarını bilmiyorum. Göz makyajınızı temizlerken zeytinyağı ve ya badem yağı kullanabilirsiniz. Kuruluk için de nemlendirici kullanın mutlaka.

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir makyaj çıkarmak için bioderma'nın yazdığım ürününü kullanıyorum fakat sanırım göz makyajını temizlemede kendisini kullanmakla hata ettim. Çünkü bu ürünü göz makyajında kullanmaya başladım başlayalı gözaltı kırışıklıklarım oluştu ve gitgide de çoğalmaya başladı çizgiler. Gözaltı için kullanılmıyor muydu bu? Sadece cilt için kullanmak gerekiyordu da ben mi hata ettim acaba :(

Göz ve yüz için. Yani üründe bir sıkıntı yok ama siz çok bastırarak temizliyor olabilirsiniz. Suya dayanıklı maskara falan kullanıyorsanız Garnier çift fazlı temizleyici alın göz makyajı için. Daha kolay temizleyeceği işte çok ovuşturmak zorunda kalmazsınız

Back