- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
eski düzeyde. benim çok sivilcem olmaz ama olanlar da hep aynı yerde çıkar. yine aynı durum. aynı yerlerde aynı sivilceler çıkıyor.
benim cildim tabiri caizse domuz derisi gibi
evet birkaç yerde okudum la roche hakkında ve düşünüyordum bitince denemeyi. ama elimdeki damacana boy hiç bitecek gibi durmuyor
aslında temizliyor ama sivilceye etkisi yok. benim cildim de yağlıdır çok parlar hep. ama biodermanın jelini kullanmaya başladığımdan beri parlamıyor. ama ben sivilcelere bi çözüm bulmak istiyorum.
Bende biodermanin o dev mavi jel temizleyicisini kullanıyorum hatta bitanesi yeni bitti yenisini actım dun 500 ml :) cok memnunum temizlemiyormus gibi hissetmenin nedeni icinde deterjan olmaması kurutmadan temizlemesi. Sivilcelerin icin esmerkralice gibi bende la roche posay effeclar duo öneririm cok güzel hafif yapılı 3 4 aydır kullanıyorum :) ama hic sivilce çıkmıyor diye bise yok maalesef hic bi ürün bunu saglayamaz o kadar cok şey denedim ki dediğin gibi deneme tahtası olduk azaltıyor bunlar sadece tak diye kesen yok :) h2o da cok güzel makyaj temizliyor tonik etkili gercekten su gibi içesim geliyor o derece seviyorum :))
h2o yu ben de çok seviyorum göz makyajını çok güzel temizliyor :130:
ikiniz de memnun olduğunuza göre duo yu deneyeceğim sanırım elimdeki kremler bitince. nasıl kullanıyorsun onu peki? bir de cilt tipin nasıl, yağlı mı benimki gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?