• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioderma Sebium Ürünleri Temizlemiyor mu?

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
arkadaşlar ocağınıza düştüm :52:

ne zamandır doğru dürüst, dermokozmetik bir cilt temizliği ürün serisi arıyordum kendime.

yaptığım araştırmalar ve daha çok KK sayesinde Bioderma Sebium serisinde karar kıldım.cildim yağlı bu arada. temizleme jeli, pore refiner, sensibio h2o, göz kremi ve sebium akn ürünlerini aldım.

ama o da ne? iki haftayı geçti neredeyse kullanmaya başlayalı, yine aynı bölgelerde sivilceler çıkıyor ve kırmızı kırmızılar. belki iki hafta erken bir süre. ama içime yavaş yavaş bir pişmanlık çökmeye başladı. illa ki bana yardımcı olacak, tavsiye verebilecekleriniz vardır.

kurtarın beni bu pişmanlıktan lütfen :130:

Son düzenleme:
biodermayı iyi bir marka olarak biliyorum, cildiniz adapte sürecinde olabilir. bir de hangi marka hangi ürün kullanılırsa kullanılsın, en az 6 ay kullanılması gerekiyor, aklınızda bulunsun.

ben de öyle biliyorum ama çabuk sonuç istiyorum sanırım :130: bir ay ya oldu ya olmadı benim ama bariz bir temizlik hissetmiyorum yüzümde.

teşekkür ederim cevabınız için

2 senedir biodermayı gönül rahatlığıyla kullanıyorum.Hafif yapıda oluşu ve güzel temizlemesiyle herkes tarafından beğeniliyor zaten.Benim de cildim çok hassas ama bir etkisini görmedim.Bazı ilaç kullanımlarında da oluyor ya cilt bir anda bütün yağı sivilceyi kusuyor sonradan topluyor kendini öyle bir durum olabilir sende veya benim de cildim bir anda inanılmaz sivilcelendi yağlandı hem de temizlik rutinimi değiştirmeden.Mevsimsel değişmelere bağlı olabilir dedi doktor.Bence endişelenme ve kullanmaya devam et çünkü gerçekten iyi bir ürün.

bende durum aynı. yani her zaman çıkan sivilcelerim çıkmaya devam ediyorlar ve aynı yerdeler. yüzüm temiz görünüyor orası ayrı. hani şu damacana gibi olan temizleme jeli var ya ondan var bende. o bitene kadar kullanacağim sonrası nasip artık :130:

ekstradan sivilce çıkardı mı
bazı ürünler sivilce çıkmayan ciltlerde bile sivilce patlaması yapabiliyor
yoksa eski düzeyde mi çıkıyor sivilcelerin ?

eski düzeyde. benim çok sivilcem olmaz ama olanlar da hep aynı yerde çıkar. yine aynı durum. aynı yerlerde aynı sivilceler çıkıyor.

eski düzeyde. benim çok sivilcem olmaz ama olanlar da hep aynı yerde çıkar. yine aynı durum. aynı yerlerde aynı sivilceler çıkıyor.

bu tek tük çıkan sivilceler için la roche posaydan effaclar serisi öneriliyor effaclar k ve duo başta olmak üzere. benim cildim çok hassas denemeye cesaret edemedim. mikro soyucu içerdiği için cildi yavas yavas yeniliyormuş.sivilceleri ve siyah noktaları azaltıyormuş. elindekiler bittiğinde bak istersen?

benim cildim tabiri caizse domuz derisi gibi :1:
evet birkaç yerde okudum la roche hakkında ve düşünüyordum bitince denemeyi. ama elimdeki damacana boy hiç bitecek gibi durmuyor :1:

benim cildim tabiri caizse domuz derisi gibi :1:
evet birkaç yerde okudum la roche hakkında ve düşünüyordum bitince denemeyi. ama elimdeki damacana boy hiç bitecek gibi durmuyor :1:

bende şu an kullandğnı almak istiyorum cildim yağlı
sabun sebum dengesini bozuyor hala kendime göre bir temizleme ürünü bulabilmiş değilim :50:

aslında temizliyor ama sivilceye etkisi yok. benim cildim de yağlıdır çok parlar hep. ama biodermanın jelini kullanmaya başladığımdan beri parlamıyor. ama ben sivilcelere bi çözüm bulmak istiyorum.

aslında temizliyor ama sivilceye etkisi yok. benim cildim de yağlıdır çok parlar hep. ama biodermanın jelini kullanmaya başladığımdan beri parlamıyor. ama ben sivilcelere bi çözüm bulmak istiyorum.

o zaman bu jel ile beraber effacların kremini kullan.
effacların jeli pek iyi değilmiş okuduğum yorumlara göre

olabilir aslında. cildim de zaten deneme tahtasına döndü :130:

Bende biodermanin o dev mavi jel temizleyicisini kullanıyorum hatta bitanesi yeni bitti yenisini actım dun 500 ml :) cok memnunum temizlemiyormus gibi hissetmenin nedeni icinde deterjan olmaması kurutmadan temizlemesi. Sivilcelerin icin esmerkralice gibi bende la roche posay effeclar duo öneririm cok güzel hafif yapılı 3 4 aydır kullanıyorum :) ama hic sivilce çıkmıyor diye bise yok maalesef hic bi ürün bunu saglayamaz o kadar cok şey denedim ki dediğin gibi deneme tahtası olduk azaltıyor bunlar sadece tak diye kesen yok :) h2o da cok güzel makyaj temizliyor tonik etkili gercekten su gibi içesim geliyor o derece seviyorum :))

Bende biodermanin o dev mavi jel temizleyicisini kullanıyorum hatta bitanesi yeni bitti yenisini actım dun 500 ml :) cok memnunum temizlemiyormus gibi hissetmenin nedeni icinde deterjan olmaması kurutmadan temizlemesi. Sivilcelerin icin esmerkralice gibi bende la roche posay effeclar duo öneririm cok güzel hafif yapılı 3 4 aydır kullanıyorum :) ama hic sivilce çıkmıyor diye bise yok maalesef hic bi ürün bunu saglayamaz o kadar cok şey denedim ki dediğin gibi deneme tahtası olduk azaltıyor bunlar sadece tak diye kesen yok :) h2o da cok güzel makyaj temizliyor tonik etkili gercekten su gibi içesim geliyor o derece seviyorum :))

h2o yu ben de çok seviyorum göz makyajını çok güzel temizliyor :130:
ikiniz de memnun olduğunuza göre duo yu deneyeceğim sanırım elimdeki kremler bitince. nasıl kullanıyorsun onu peki? bir de cilt tipin nasıl, yağlı mı benimki gibi?

h2o yu ben de çok seviyorum göz makyajını çok güzel temizliyor :130:
ikiniz de memnun olduğunuza göre duo yu deneyeceğim sanırım elimdeki kremler bitince. nasıl kullanıyorsun onu peki? bir de cilt tipin nasıl, yağlı mı benimki gibi?

benimki karma. t bölgem yağlı gibi ama düzenli sabah akşam temizlersem nemlendirirsem çok parlama olmuyor :) duoyu sivilce çıkan çıkabilecek bölgelere yoğun sürüyorum diğer kısımlara elimde kalanı sürüyorum yetiyor :)

bölgesel uyguluyosun yani. şu kremlerim bitsin hemen denicem çok merak ettim :130:
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Back