Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma Sebium Serisini Kullanan -Duyan Arkadaşlarım Bi Bakabilirler mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
33
Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var, Biodermanın sebium serisinden; sebium AKN, sebium gel moussant ve sebium gel gommant ürünlerini bana tavsiye ettiler. Cilt uzmanına anlatmıştım sıkıntılarımı hatta sorunlarımla ilgili başka bir konu açmıştım. Kısaca tekrar bahsedeyim. Cildim benim karma ama T bölgem yağlı ve siyah noktayada meyilli . Çok da canlı olduğu söylenemez mat bir görünüm oluyo kimi zaman, öyle aşırı makyaj da yapmam sadece pudra ve allık kullanırım kimi zaman ama bilmiyorum belki bu sorunlar bunlara da bağlı olabilir. Neyse sizlere sormak istediğim aranızda bu ürünleri kullanan var mı ? memnun kaldınız mı? ve tüm bu ürünlerin sıralaması nasıl olucak arka arkaya kullanabilir miyim?

konuya cevap veren olmamış. ben sebium serisinin foaming jel temizleyicisini ve tinted mat kremini kullanıyorum. kremi cilt doktoru tavsiye etmişti. fondoten ve pudra kullanmayı bırakacağız dedi :) bu krem renkli olduğu için harika bir makyaj tabanı oluyor. bioderma ürünleri zaten kaliteli ama bu krem favorim :)

AKN Serisini ben de merak ediyorum. Siyah nokta sorunumda etkili olur mu acaba? kullanan bilen bir cevap yazsın :)

ben kullanmıştım gözenekleri toparlıyo evet ama sivilce izlerine çare olmamıştı

X