• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioderma sebium global kullanan var mı??

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
ben yeni aldım da bugğn kullandım .uzun süre kullanıp memnun olan var mı ya da bi fikri olan merak ediyorum.??

Google a sebium global yazmıştım bu linkle birlikte birçok kullanan blog sahipleri olduğunu gördüm. İlk 2 sayfada 5 tane blog var.

Bende alıcam içeriği çok güzel ve kullananlar memnun. Biodermanın sebium serisi gerçekten güzel.

Google a sebium global yazmıştım bu linkle birlikte birçok kullanan blog sahipleri olduğunu gördüm. İlk 2 sayfada 5 tane blog var.

Bende alıcam içeriği çok güzel ve kullananlar memnun. Biodermanın sebium serisi gerçekten güzel.

evet ben de baktım onlara çok tavsiye eden var:)ben de kullanıyorum şimdilik çok güzel.kurutuyo gibi oluyo biraz tedavi ediyo heralde öyle.güzel yani alırsan .

Ben aylardir kullaniyorum fransada cok satilan bir urun biodermanin urunleri makyajdan korunmak icinde almistim amaaaa yine sivilce yapti ve agiz kenarlarimi kuruttu kreminden memnun degilim ama temizleme jeli ve makyaj temizleme urunleri super canim

Ben aylardir kullaniyorum fransada cok satilan bir urun biodermanin urunleri makyajdan korunmak icinde almistim amaaaa yine sivilce yapti ve agiz kenarlarimi kuruttu kreminden memnun degilim ama temizleme jeli ve makyaj temizleme urunleri super canim

ne güze fransa da mı yaşıyosunuz:))evet bioderma fransa ürünü sanırım orda daha uygun fiyatlar heralde:)bana doktor önermişti de bir iki kremini kullanmıştım memnun kaldım.şimdilik globali de kullandım 2haftadır hoşuma gitti yani benim cildime uygun olduğu için belki de.inş iyi olur sonucu da.şimdi de güneş kremini almayı düşünüyorum yağlandırmicak olanı tabiki.
acaba senin kullandığın sana uygun bişey diilmiydi ki..
evet jelleri de süperr.:)teşekkür edrm ilgin için ayrıca..

Kesinlikle çıldırdığım bir konuydu sivilce..Benim denemediğim şey kalmamıştı. İlaç ve bitki aklınıza ne gelirse. Zaten Bioderma'ya da mail attım, ürün için teşekkür ettim. Kesinlikle sivilce sorunu olanlar denemeli. Yanaklarım sivilcelerden kaşınıyordu hergün bir tane daha çıkıyor hergün sinirlerimi zıplatıyordu. Bu kremi sürmeden önce mutlaka cildinizi temizleyin, haftada bir peeling yapın. (Peeling için en güzel önerim: Bir adet aspirini hafifçe ıslatın ve yüzünüzde ovalama işlemi yapın) arkasında bir iki saat sonra Bioderma Sebium Global kullanın. Ben internette görüp arkadaşlardan eşten dosttan duyup her bir şeyi denedim geçmiyordu, artıyordu bile...En son dermatoloğum bana bu kremi önerdi. Gerçekten etkili kızlar. Dışarı çıkacağınız zaman izler için sadece pudra kullanın derim. Fondöten iyileşme sürecini uzatıyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Cildiyeye gittim doktor bioderma sebium global al yaninda jel hediye su an onunla temizledikten sonra her sabah kullan dedi. Cildim karma cenemdeki kucuk sivilceler ve eskiden kalma kirmiziliklar var. Kremi on gundur kullaniyorum. İlk gunlerde yuzumde hafif kizarikliklar ve biraz yanma oldu. Ama bu gun gectikce artti kremi surdukten sonra disari cikamiyorum yuzum pul pul dokuluyor az sursem de cok sursem de gecmiyor. Disaridayken yuzum kuruyup pul pul oldugunda hafif islatiyorum yuzumu ama gecmiyor. Cildim yagli oldugu icin ve doktor onermedigi icin uzerine nemlendirici surmeye korkuyorum. Yardimi olabilicek bir sey onerebilecek olan var mi? Kullanmayi birakmali miyim? Bi yarari olsa dokulmelere yanmalara raziyim yuzumun bi kismi kipkirmizi oluyor parama aciyorum su an 😿

Son düzenleme:
kesinlikle bir işe yaramıyor cildimdeki sivilceler arttı ve daha fazlası geldi kırmızı gitmek bilmeyen lekeler üstüne genişleyen gözenek ve siyah noktalar eklendi kımseye önermıyorum

Benim cilt tipim yağlı, hatta özel dönemlerde akne çıkıyor. Akneyi büyütmüyor, çabuk iyileştiriyor. Ben memnun kaldım.

Ben kullanıyorum.Açıkçası ben gayet memnun kaldım.Hem siyah noktalarım azaldı hemde sivilcelerimi kuruttu.Yüzümdeki pötürcüklerde azaldı.Bu tüpüm bitince yenisini almayı düşünüyorum.Kokusuda hafif ve ben kokusunuda güzel buldum.Sürdüğünüzde yüzünüzde hafif yanma hissi oluşuyor ama bu neredeyse tüm sürenlerde
Olmuş bişey.Kremin özelliği sanırsam.Ben gece uyumadan önce sürüp sabahta yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyordum.Gayet memnunum kullanmayıda düşünüyorum.Ayrıca bazı insanlarda soyulma olduğunu duyunca gerçekten şaşırdım çünkü bende hiç soyulma gibi veya sivilcelerde artış falan olmadı.

Back