Cilt Bakımı Ürünleri bioderma photoderm spot spf 50(kapatıcı ve koruyucu ikisi birarada)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
arkadaşlar yüzüme lazere gidiyorum..esmerim malum yaz gelince iyicene esmerleşiyorum..
bioderma photoderm spot spf 50 bu ürün hem güneş koruyucu hemde kapatıcı özelligi varmışş..acaba kullanıpta memnun kalan varmı..iki özelliginde birarada olması hoşuma gitti hem güneşten koruycak hemde cildi fondoten özelligiyle kapatacak:)inş kullanan biirleri çıkar merak ediyorum nsl diye:) bu sıra hem kapatıcı hemde güneş koruyucu krem alcaktım ayrı ayrı alınca kapatıcıya 70 tl güneş koruyucuna 60 tl vercektim ..yani130 tl oluyodu..ama bu krem 50 tl imiş..inş cidden iyidir de alırım hemde karda olurum:)

kaydirigubbakcemile3hmm inşallah faydasını görörsün canım bendde esmerimde :) faydası olursa sana mutlaka bildir olur muu bende denerim...

ben bgn eczaneden bu ürünü sadece güneş koruyucu olarak aldım, fondoten özelliği yok arkadaşlar şimdi arkasından da okudum, renksizdir diyor. Ben de iğneli epilasyona gidiyorum, daylong actinica alıcaktım ama son kullanma tarihleri yaklaşıyormuş o ürünlerin bu yüzden eczanelerde bulunmuyomuş bu ara, bana bunu önerdiler.

ama o ürün fazla gitmez ki.1 güneş koruyucu 1 yıl rahat yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…