Cilt Bakımı Ürünleri Bıoderma mı yoksa roc mu???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

azaz9999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
213
1
96
45
Antalya
Arkadaşlar cildim normalden kuruya dönük ama cok nemsiz mat görünümlü bir cilt.suan düzenli kullandıgım bir markanın ürünleri yok.ecz bi arkadaş bioderma dedi ama roc tanda cok memnun olanlar var.kafam karıştı acaba hangisini alsam yanlış karar vermek istemiyorum fiyatlarıda cok ucuz degil cünkü.lütfen yardımcı olurmusunuz bana.....

Bioderma'nın nemlendiricisini kullanmadım hiç,ama iyi bir markadı Bioderma.Ama Roc'un nemlendiricisini kullandım ve çok güzel bence.Bu nedenle Roc derim ben.

Bioderma daha iyi bence. Çünkü daha organik.
Ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.
Özellikle maskesi , temizleme jeli ve H2O süper.

Kesinlikle Bioderma derim. Roc ürünleri hakkında bir fikrim yok yalnız dermokozmetik bir ürün değil, Bioderma'nın ürünlerini eczaneden başka bir yerde bulamazsınız. Bana daha güvenilir ve kaliteli geliyor. Güneş koruyucusunu, yüz temizleme toniğini ve nemlendiricisini kullanan biri olarak Bioderma'yı öneririm.

bioderma ve roc arasında kıyaslama yapılacaksa .tabi ki bioderma iyi ,dermokozmetik bir marka ,paraben içermiyor cildiyeci dr lar tarafından da tavsiye ediliyor. dr gidip roc tavsiyesi
alan hiç arkadaşım yok ama bioderma doktorlar tarafından tercih ediliyor.

çok teşekkürler arkadaşlar bende bıodermada karar kıldım ve tüm cilt ürünlerimi o markadan aldım...

Back
X