• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder-

ShawtyAnderson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
24
0
36
İstanbul
Ya ben şuan bioderin bir kremi var onu kullanıyorum.
Resmide bu ; Tıkla.

Düzenli olarak sürmeye çalışıyorum. Ama adadan değil epilasyondan sonra sürüyorum. Ve kollarıma kullanıyorum. Kollarımıda jilete vurmuştum ben çaresizlikten bir kaç ay boyunca. O yüzden çabucak çıktı kıllar. :S
Bioderin ağdasını kullanan ve fayda gören var mı? Ne gibi etkileri oluyor? Fiyatı ne kadar? Ne kadar sürede faydasını görüyorsunuz?
Lütfen cevap verin :(

Son düzenleme:
Ya ben şuan bioderin bir kremi var onu kullanıyorum.
Resmide bu ; Tıkla.

Düzenli olarak sürmeye çalışıyorum. Ama adadan değil epilasyondan sonra sürüyorum. Ve kollarıma kullanıyorum. Kollarımıda jilete vurmuştum ben çaresizlikten bir kaç ay boyunca. O yüzden çabucak çıktı kıllar. :S
Bioderin ağdasını kullanan ve fayda gören var mı? Ne gibi etkileri oluyor? Fiyatı ne kadar? Ne kadar sürede faydasını görüyorsunuz?
Lütfen cevap verin :(

canm benim bioderi kullanan varda sonucnu bilmyorum bu arada neden jilete vurdun bence çamsakısız yada sirle al yada aldır

ben kullandım gerçekten azaltıyor yumuşacık çıkartıyor ve uzun süre sonra çıkıyorlar.bacaklarıma kullandım ben.:3:

ben kullandım gerçekten azaltıyor yumuşacık çıkartıyor ve uzun süre sonra çıkıyorlar.bacaklarıma kullandım ben.:3:

Back