- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 34
- Konu Sahibi mathsdaisy
-
merhaba kızlar...bidoer ürününün bi işe yaramadığını sanıyodum ama cidden bikini bölgemde ve bacağımda çok ciddi bir azalma gördüm...hatta test etmek amacıyla iki bacağımı da aynı anda ağda yaptım bi bacağıma bioder sürdüm diğerine sürmedim ve inanın sürdüğüm bacağımda hem batıklar gitti hemde atıyorum 100 tane tüy varsa 40 tanesi çıktı...bikini bölgemde de aynısını yaşadım.hatta orada daha iyi bi sonuç aldım.üstelik bu kremi öyle aylarca yada haftalarca kullanmadım 5 gün falan kullanmışımdır.kendimi bi reklamdaymışım gibi hissettim bu ürünü hiç beğenmeyen arkadaşlarımda yok değil.hatta bioderin tüyle ilgili tüm ürünlerini kullanan bi arkadaşım işe yaramayacağını anlatıp dururdu bana.o yüzden hiç denemek istememiştim.evde vardı deneyeyim dedim.ve iyi ki de denemişim.bikini bölgesinde aldığım sonuçtan gerçekten memnunum.sizden de deneyip de bu şekilde sonuç alan var mı merak ettim.yazan arkadaşlar olursa memnun olurum
Kokusundan dolayi kullanmadim cok kotu kokuyorrrrrmerhaba kızlar...bidoer ürününün bi işe yaramadığını sanıyodum ama cidden bikini bölgemde ve bacağımda çok ciddi bir azalma gördüm...hatta test etmek amacıyla iki bacağımı da aynı anda ağda yaptım bi bacağıma bioder sürdüm diğerine sürmedim ve inanın sürdüğüm bacağımda hem batıklar gitti hemde atıyorum 100 tane tüy varsa 40 tanesi çıktı...bikini bölgemde de aynısını yaşadım.hatta orada daha iyi bi sonuç aldım.üstelik bu kremi öyle aylarca yada haftalarca kullanmadım 5 gün falan kullanmışımdır.kendimi bi reklamdaymışım gibi hissettim bu ürünü hiç beğenmeyen arkadaşlarımda yok değil.hatta bioderin tüyle ilgili tüm ürünlerini kullanan bi arkadaşım işe yaramayacağını anlatıp dururdu bana.o yüzden hiç denemek istememiştim.evde vardı deneyeyim dedim.ve iyi ki de denemişim.bikini bölgesinde aldığım sonuçtan gerçekten memnunum.sizden de deneyip de bu şekilde sonuç alan var mı merak ettim.yazan arkadaşlar olursa memnun olurum
Nmerhaba kızlar...bidoer ürününün bi işe yaramadığını sanıyodum ama cidden bikini bölgemde ve bacağımda çok ciddi bir azalma gördüm...hatta test etmek amacıyla iki bacağımı da aynı anda ağda yaptım bi bacağıma bioder sürdüm diğerine sürmedim ve inanın sürdüğüm bacağımda hem batıklar gitti hemde atıyorum 100 tane tüy varsa 40 tanesi çıktı...bikini bölgemde de aynısını yaşadım.hatta orada daha iyi bi sonuç aldım.üstelik bu kremi öyle aylarca yada haftalarca kullanmadım 5 gün falan kullanmışımdır.kendimi bi reklamdaymışım gibi hissettim bu ürünü hiç beğenmeyen arkadaşlarımda yok değil.hatta bioderin tüyle ilgili tüm ürünlerini kullanan bi arkadaşım işe yaramayacağını anlatıp dururdu bana.o yüzden hiç denemek istememiştim.evde vardı deneyeyim dedim.ve iyi ki de denemişim.bikini bölgesinde aldığım sonuçtan gerçekten memnunum.sizden de deneyip de bu şekilde sonuç alan var mı merak ettim.yazan arkadaşlar olursa memnun olurum
Ben kol bölgemde kullanmak istiyorum. Direk sürülüyor dimi yani ağda gerekmiyor? Yoksa ağdadan sonra mı sürülüyor?merhaba kızlar...bidoer ürününün bi işe yaramadığını sanıyodum ama cidden bikini bölgemde ve bacağımda çok ciddi bir azalma gördüm...hatta test etmek amacıyla iki bacağımı da aynı anda ağda yaptım bi bacağıma bioder sürdüm diğerine sürmedim ve inanın sürdüğüm bacağımda hem batıklar gitti hemde atıyorum 100 tane tüy varsa 40 tanesi çıktı...bikini bölgemde de aynısını yaşadım.hatta orada daha iyi bi sonuç aldım.üstelik bu kremi öyle aylarca yada haftalarca kullanmadım 5 gün falan kullanmışımdır.kendimi bi reklamdaymışım gibi hissettim bu ürünü hiç beğenmeyen arkadaşlarımda yok değil.hatta bioderin tüyle ilgili tüm ürünlerini kullanan bi arkadaşım işe yaramayacağını anlatıp dururdu bana.o yüzden hiç denemek istememiştim.evde vardı deneyeyim dedim.ve iyi ki de denemişim.bikini bölgesinde aldığım sonuçtan gerçekten memnunum.sizden de deneyip de bu şekilde sonuç alan var mı merak ettim.yazan arkadaşlar olursa memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?