bioder tüy azaltıcı krem işe yaradı.

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
34
merhaba kızlar...bidoer ürününün bi işe yaramadığını sanıyodum ama cidden bikini bölgemde ve bacağımda çok ciddi bir azalma gördüm...hatta test etmek amacıyla iki bacağımı da aynı anda ağda yaptım bi bacağıma bioder sürdüm diğerine sürmedim ve inanın sürdüğüm bacağımda hem batıklar gitti hemde atıyorum 100 tane tüy varsa 40 tanesi çıktı...bikini bölgemde de aynısını yaşadım.hatta orada daha iyi bi sonuç aldım.üstelik bu kremi öyle aylarca yada haftalarca kullanmadım 5 gün falan kullanmışımdır.kendimi bi reklamdaymışım gibi hissettim bu ürünü hiç beğenmeyen arkadaşlarımda yok değil.hatta bioderin tüyle ilgili tüm ürünlerini kullanan bi arkadaşım işe yaramayacağını anlatıp dururdu bana.o yüzden hiç denemek istememiştim.evde vardı deneyeyim dedim.ve iyi ki de denemişim.bikini bölgesinde aldığım sonuçtan gerçekten memnunum.sizden de deneyip de bu şekilde sonuç alan var mı merak ettim.yazan arkadaşlar olursa memnun olurum

Denemeye deger yani desene
Ben daha once kullanmadim ama bunu okuduktan sonra bir denemeye karar verdim kaybedecek birsey yok ne de olsa :44:

hımmm bende işe yaramıyo dediklerinden dolayı hiç almamıştım ama şimdi denemek istiyorum tşkler bu konu için :)

evet arkadaşlar bende gerçekten işe yaradı.ama dediğim gibi işe yaramadı diyen arkadaşım yüzünden bende hiç denememiştim.evde tesadüfen buldum da denedim ve iyi ki denemişim diyorum :) kaybınız sadece kremin parası kadar olacak ki o da 34 tl sanırım.emin değilim.önemli olan bu kremi ağdadan sonra sürmekmiş.yalnız şunu öğrendim ki kıl yapısı geçekten çok önemli.ben beyaz tenliyim.ve benim gibi beyaz tenli siyah tüylü arkadaşlarda işe yarayacağını düşünüyorum.hadi inşallah siz de kurtulursunuz :):)

Merhaba, benimde çene kisminda çikan ve zamanla çogalan tuylerim var, bunun için bugun dermatologa gittim.Aslinda niyetim lazerdi ama tavsiye etmedi Vaniqa adli kremi deneyebilecegimi soyledi, iyi sonuç alirsiniz dedi....Sonrasinda neden Türkiye'den getirtmiyorsunuz diye sorunca $a$irdim, orda Bioderm diye bir tuy dokucu var, hem daha ucuz hemde ayni i$levi gôrûyor dedi.Bu arada ben Belçika'da ya$iyorum.Bende eve gelir gelmez ba$ladim ara$tirmaya,,,sanirim sipari$ edecegim, ûstelik her bôlgede i$e yariyor dedi, kullanan doktor arkada$lari varmi$, onlar Tûrkiye'den almi$,,, Umarim i$e yarar,,,,

Ben eczacımdan karınca yumurtası yağı istemiştim o işe yaramıyor lazer yaptır dedi. Tüy dökücü krem işe yarar mı dedim bioderin tüplü olanlarını dene dedi.Ben de düşünüyorum :)

gerçekten faydası oluyor mu benim gerçekten sıkıntım var tüy bakımından bazı kızlar gibi kusursz olmak istiyorum

Kokusundan dolayi kullanmadim cok kotu kokuyorrrrr

N
Ben kol bölgemde kullanmak istiyorum. Direk sürülüyor dimi yani ağda gerekmiyor? Yoksa ağdadan sonra mı sürülüyor?

Ben biocure 3lu şey kullanmaya başladım arkadaşlar. 30aralikta uygulamaya başladım bu 4. Uygulamam oldu ve gerçekten gözle görülür bir sonuç elde ettim:) hem sürerken mis gibi kokuyor hem de tüyleri azaltıyor. Siyah olarak çıkarken artık gri renkli oldu tüylerim yani öyle söyliyim. Herkese öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…