Bioder sonrası :(

barbiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
151
1
Bioder'in yüz için olan kreminden kullandıktan sonra yüzümde tek bir tane bile sivilce olmamasına rağmen sivilcelenme oldu..Ve sivilceler iltihaplı oldu. Şimdi ise kırmızı bir şekilde izleri duruyo daha çok yeniler ama aldığm cilt sabunuyla yıkıyorm her gn 2 defa ve krem sürüyorumm başta Acnelyse kullandımm cildim çok soyuldu kızarmalar oldu ama şimdi cildimm yumuşacık fakat kırmızı sivilcelerin yerleri geçmiyo..

Önerilerinizi bekliyorumm mafoldumben

bephanten plus krem cnm ama sadece bu lekeler gecene kdr kullan cünkü uzun süre kullanımda tüylenme yapıyor

bnde bioder kullanıorum ama yüzümde kullanmadım güzellik uzmanı bi arkadaşım yüzündeki tüyleri herhangi bir yöntemle aldktan sonra aynı gün içinde hiçbir şekilde yüzüne bir şey sürme dedi sivilcelendirme yapar demişti sen yüzünü aldıktan sonra mı kullandın hemen?

evt cnm aynen ,yüzümdeki tüyleri aldıktan sonra uyguladım..Aldığım eczane öyle bşy demedi ya tühh ..Demek hislerimde yanılmamışm bioder yüzünden olmşş yaa

canım yalnız bu mevsimde acnelyse kullanmak çok sakıncalı, acnelyse cildi soyar, soyulan yeri korumazsan kalıcı güneş lekesi oluşur. kullanmakta ısrar ediyosan spf si yüksek bir güneş koruyucu kullan mutlaka ve gün içinde bir kaç tekrarla kremini.

birde çay ağacı yağı var, kırmızı sivilce lekelerine çok iyi geliyor, ben kullanıyorum.

bebe pudrasini limonla lapa haline getir yatarken o izlerin ve sivilcelerin üstüne sür
cilt soyulur, sivilcelerin kurur hayatım

tşk ederim kızlar önerilerinizz ,deniycemm söylediklerinizi hala bi geçme yok çnkü :1no2: