bioder ne de güzel kokuyormuş meğer:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi .limonata.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

.limonata.

Ziyaretçi
bugün kokusu üzerine yazılan şeyleri okumuş ve korkmuştum. yüzüme kullanıcaktım hatta tüylerimi hiç almadan direk sürücektim:) ama kutuyu açınca sevindirik oldum:) mis gibi kokuyor. yenilenmiş:) bakalım ilk defa sürdüm az önce. tüylerimi almadan hemde. üzerinde almadan da işe yarar fakat daha uzun sürede diyor:) almaya cesaret edemedim:) ama çok kötü duruyorlar:) bakalım azalma olucak mı:) Bioder Agda

evet kokusu super bende seviyorum ben tuy dokucu kremle aldıktan sonra kullanmaya baslıycam

evet bioderin yeni kokulu olanları çıktı eskisine göre güzel kokuyorr

Ben kökünden alarak bi sonuca ulaşamadım :umursamaz: almadan veya tüy dökücü kremle nasıl işe yarıyacak bilemem benneyaptımki

hım ben vucut icin olanını 34 e aldımda acaba kazıkmı yedim dedim :)
ama baya buyuk oluyolar umarım işe yarar işe yaramadıgını soyleyende cok var

Ben kökünden alarak bi sonuca ulaşamadım :umursamaz: almadan veya tüy dökücü kremle nasıl işe yarıyacak bilemem benneyaptımki

valla başka yolu yok alırsam kalınlaşırmış. jilet sürmem zaten. denicem bakalım. bazı insanlarda işe yaramış almadan da tüyleri.

hım ben vucut icin olanını 34 e aldımda acaba kazıkmı yedim dedim :)
ama baya buyuk oluyolar umarım işe yarar işe yaramadıgını soyleyende cok var

işe yarıyacağına inanıyorum inanmak istiyorum inanmak zorundayım...

evet bıoderin yeni kokusu çok hoş... bu arada serum kampanyası çıkmış haberiniz olsun
eczane stokları ile sınırlı yüzserumunda ikincide % 50 ve vücut serumunda işkincide % 55 indirim var ben aldım. hem krem hem serum kullanıyorum sğper etki ediyor.

ya benim karnımdaki tuyler için kullanıcam tuy dokucu kremle aldıktan sonra oylede etkisi oluyormu :sm_confused:

bende aldım bioderi. tüylerimi almadan süreceğim. benim yüzümde çok ayva tüyü var aralardada uzun uzun var. bir kere yüz için olan ağda bantlarından aldım yüzümde leke bırakmasını gectim tüylerimi çoğalttı. bioderi almadan süren arkadaşlarımız varsa gelişmeleri yazalım. gerçi uzun vadede etki ediyormuş ama...

yüz için hangi marka ağda bandı aldın? ben ağda bandıyla almayı düşünüyordum ama çoğalır diye korkuyordum... en iyisi sir mi acabaS:

bu arada bende ilginç birşey oldu. daha 2 uygulamam oldu bioderde. ve sanki azalma var yani tüylerde azalma var mı bilmiorum gerçi 3 4 tanesi elime geldi ama sanki görüntüde var :) işe yarıyacak sanırım üzerinde dio zaten kullanabilirsiniz almadan da die:)

Bence kokusunu değiştirceklerine etkisini arttırsalarmış. ben 1 yıl o kadar düzenli kullandımki bioder serumu o berbat kokusuna katlanarak işe yarasaydı yine içim yanmazdı

Bence kokusunu değiştirceklerine etkisini arttırsalarmış. ben 1 yıl o kadar düzenli kullandımki bioder serumu o berbat kokusuna katlanarak işe yarasaydı yine içim yanmazdı

kişiden kişiye değişiyor etksii..

yüz için hangi marka ağda bandı aldın? ben ağda bandıyla almayı düşünüyordum ama çoğalır diye korkuyordum... en iyisi sir mi acabaS:

ben vivet aldım. ama şu içinde 20 tane vucut 8 tane koltuk altı 8 tane yüz bantı olandan
bütün yüzümü almıştım. karınca yumurtası yağı sürerim diye ama resmen derim soyuldu inde kabuk bağladı kurudu. karınca yağı doğru dürüst süremedim bile bebanten sürdüm hatta acıdan duramadığım için anestol sürdüm. ama bıyıklarımda bıraktığı izi hale geçmedi. bir kere aldım şimdi tüylerinin arasınan uzun uzun ince tüyler çıkıyor.
bilmiyorum şimdi korkuyorum ağda bantı sürmeye. bioderi almadan deneyeceğim.
ama hassas ciltler için ağda bantı öneriniriz varsa tekrar alıp kky bioder sürmek istiyorum.

veet kullanıorum ben:) pembe olanı gayet iyi. hem nedense daha az acıtıyor. ayrıca bende hassas bölgelerde sorun yaaşarım o yüzden oralara küçük küöçük bölerek kullanıyorum hiç bir sorun çıkmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…