L
.limonata.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi .limonata.
-
27 ye:)
vucut içinmi yuz icin olanımı peki
Ben kökünden alarak bi sonuca ulaşamadım :umursamaz: almadan veya tüy dökücü kremle nasıl işe yarıyacak bilemem benneyaptımki
hım ben vucut icin olanını 34 e aldımda acaba kazıkmı yedim dedim :)
ama baya buyuk oluyolar umarım işe yarar işe yaramadıgını soyleyende cok var
evet bıoderin yeni kokusu çok hoş... bu arada serum kampanyası çıkmış haberiniz olsun
eczane stokları ile sınırlı yüzserumunda ikincide % 50 ve vücut serumunda işkincide % 55 indirim var ben aldım. hem krem hem serum kullanıyorum sğper etki ediyor.
bende aldım bioderi. tüylerimi almadan süreceğim. benim yüzümde çok ayva tüyü var aralardada uzun uzun var. bir kere yüz için olan ağda bantlarından aldım yüzümde leke bırakmasını gectim tüylerimi çoğalttı. bioderi almadan süren arkadaşlarımız varsa gelişmeleri yazalım. gerçi uzun vadede etki ediyormuş ama...
Bence kokusunu değiştirceklerine etkisini arttırsalarmış. ben 1 yıl o kadar düzenli kullandımki bioder serumu o berbat kokusuna katlanarak işe yarasaydı yine içim yanmazdı
yüz için hangi marka ağda bandı aldın? ben ağda bandıyla almayı düşünüyordum ama çoğalır diye korkuyordum... en iyisi sir mi acabaS:
ben vivet aldım. ama şu içinde 20 tane vucut 8 tane koltuk altı 8 tane yüz bantı olandan
bütün yüzümü almıştım. karınca yumurtası yağı sürerim diye ama resmen derim soyuldu inde kabuk bağladı kurudu. karınca yağı doğru dürüst süremedim bile bebanten sürdüm hatta acıdan duramadığım için anestol sürdüm. ama bıyıklarımda bıraktığı izi hale geçmedi. bir kere aldım şimdi tüylerinin arasınan uzun uzun ince tüyler çıkıyor.
bilmiyorum şimdi korkuyorum ağda bantı sürmeye. bioderi almadan deneyeceğim.
ama hassas ciltler için ağda bantı öneriniriz varsa tekrar alıp kky bioder sürmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?