Bioder kullanacaklar için

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.832
63
28
Merhaba herkese belki kullanacak olanlar olur diye bu konuyu açmak istedim ben üç kutu bioder kullandım yaklaşık 6 aya yakındır düzenli kullanıyorum ve tüylerin ancak yüzde 30u azaldı ve inceldi çok işe yaradığını söyleyemicem ne yazıkki ve daha çok inceltmeye yaradı.Bir kutu da dermoday kullandım ondan da pek fayda göremedim bir ay sonra lazere başlıyorum tamamen kurtulmak istiyorum.Sevgiler

Lazere başlıcaksan %30 azalma keşke hiç olmasaydı....bence bırak eski haline dönsün öyke başla lazere..
Evet ama ben tamamen biter diye dülünmiştüm bir de incelediler baya umarım lazer görür tüyleri diod ince tüylere etki ediyomuş galiba araştırdım baya son çarem bir ay jiletlicem hep sonra gidicem
Sen lazer mi yaptırıyosun?

evet canım ben alex yaptırıyorum,istiyorsan şöyle yap bol yağlı bir krem yada direk badem yada susam yağıyla 1 yada 2 ay sürerek ve jilet yaparak uygun kvama getir.. hem bakımda yapmış olursun...

evet canım ben alex yaptırıyorum,istiyorsan şöyle yap bol yağlı bir krem yada direk badem yada susam yağıyla 1 yada 2 ay sürerek ve jilet yaparak uygun kvama getir.. hem bakımda yapmış olursun...
Evet canım ben de bakıma başladım zaten izler var onlarda kayboluyor hem yavaş yavaş.

bioderin hangi ürününü kullandınız?
Serumunu ve kremini kullandım birakali çok oldu ve tekrar çıktılar aynı eski haline döndü hiçbir işe yaramıyor paranızı boşa harcamayin ben lazere başladım yani bioderi kullandığin sürede fayda ettiğini düşünmüştüm ama yanılmışım

hadi ya ben de heveslenmiştim kıllara çözüm buldum diye. kötü oldu. yotube da falan hep işe yaradığını söyleyen videolar falan var. demek ki aradan zaman geçince tekrar çıkıyor.

hadi ya ben de heveslenmiştim kıllara çözüm buldum diye. kötü oldu. yotube da falan hep işe yaradığını söyleyen videolar falan var. demek ki aradan zaman geçince tekrar çıkıyor.
Yutubdaki yorumlara anlam veremedim bende onlara kanarak aldım ama boş... istersen dene belki sendeki etkisi farklı olur canım

Ben bundan belki 10-12 yıl önce, bioder ilk çıktığı reklamının yapıldığı zamanlar 7-8 ay her gün koltuk altı için kullandım. Bu süre boyunce epilatörle aldım kılları. Ve rahatlıkla diyebilirim ki kılların yüzde 90 ı yok şu an. Sadece en kenarlarda (ortası tümden boş) 10-15 her birinde kaldı. Sonra da çıkmadı ki benim koltukaltım acayip yoğun ve kıllar kalındı.
Diğer bölgelerde istikrarlı olamadım, kökünden almayı başarabilseydim genitale de kullanacaktım. Şimdi orası için lazer yaptırıyorum.

Herkeste etkisi farklı o halde serumunu mu kullandınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…