Bioder kremini değilde "Serum"unu Kullanan

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
Bioder kremini değilde Serumunu Kullanan var mı? Faydası oldu mu arkadaşlar?

Valla 3 saattir bu bölümü okuyorum, okudukça kafam karıştı
Bioderin CEO sumu ne çıkmıştı cnbc e ye geçenlerde yurtdışında bile yok satıyomuş, bunca insan bunu boşuna mı alıyo yani
Şu karınca olayın hiç anlamadım aramızda satış yapanlar var diyosunuz kim onlar ve hangi markayı pazarlıyolar. Eğer öyleyse 50 tane mail adresinden üyelik açıp sürekli değişik nicklerle memnunum yazmış olabilir. Vallahi anlamadım bu işi. Kime inanayım şaşırdım.

biriniz bi cevap versin ya aaaaaa :1rolleyes:

selam canim ya bende onu denemek istiorum ama burada okuyorum ama bi turlu karar veremedim :1no2:

Bioder kremini değilde Serumunu Kullanan var mı? Faydası oldu mu arkadaşlar?

ben kullandım bir süre. her ağdadan sonra üç boyunca kullan olayı!
kullanımı kolaydı ama faydası oldumu dersen?

maalesef! sakın para harcama...

tekrar merhaba

baktımki isyana bağlamışın bir müdahale edeyim dedim.

ama karınca yağı kullanmadım! capilexi burada duydum. tuz nane filan da değil... ben normal her ay ağdaya gidiyorum. o kız dedi abla, bioder kullan hani zayıflatır. tamam dedim!

bayada pahalı! hani her ay kullandım... ama olay şu: bende doğru dürüst bir etki birakmadı!

insan ilk başka kabullenemiyor ama maalesef bööle!

ben iki seans kullandim serumu...yani iki kere para verip aldim..once kremini de kullanmistim zaten...simdi soyle anlatayim..serum daha etkili,kreme gore..hem uygulamasi da kolay..krem gibi her gece her gece surmuyorsun..sadece agdadan sonra serum kullaniyorsun uc kez falan..ama bioder ise yaramiyor..karinca yagi da ise yaramiyor..malesef bu boyle..bu tip urunlerin tek olumlu etkisi tuylerin gec cikmasini saglamasi bence...hatta tuylerin cikisini engelleyip gozenekleri ya da sebum denilen cilt yagi dengesini bozup tikiyor..boylece tuyler uzayamiyor ve kil donmesine sebebp oluyor...
ben karinca yagini da bioderi de kullandim ..sonuc yara izi ve batik dolu bir cilt...o yuzden lazer epilasyona basladim mecburen..:1no2:

bu tüylerden kurtulmanın çaresi yomu yanisenağlama

ben bir aydır serumu kullanmaya başladım yüzümde bence kişiden kişiye degişir bana soracak olursan 2 ay daha kullanmadan cvp vermemek istemem çünkü o kadar bıktım ki herseyi denemekten ama şunu soyleyim ben yüzümde ayva tüy yogunlukta boyun altı kalın siyah tüyler vardı onları cımbızla aldım agdaya cesaret edemedim geçen ayın 24 aldım tüyleri 3 gün kullandım 3haftada anca cıktı geçiktirdi şimdilk ama hemen azalcak diye birsey yok bekliyecem napalım 3 ay sonra dügünüm var ve saratmak zorunda kalcam oda tüyleri kalınlaştırp siyahlaştıryor başka çarem yok igneli epilasyona da gittim baya azalmıştı ama kadın ben çalıştığım için gittmeleri aksatıyodum suratsızdı ama işini iyi yapıyordu anlıyacagınız baya azalmıştı emla kremi sürüp gidiyordum ama yine de zor dayanıyorum şunu soyleyim dayanabiliyorsanız iyi yapan birine igneli epilasyona git derim ama kremlerini düzenli kullancan yoksa o zaman iz kalır herşey senin elinde bakalım serum hala deniyorum iyi sonuc alırsam yazarım buraya

bende 2 şişeyi kullanmaya başladım sanki ilk kullanımdan sonra uzama süresi uzadı gibi ama kesin birşey söylemek için çok erken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…