• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Biokür tüy azaltıcı

EflatunBarbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
31
10
1
24
kızlar iyi günler . ASLINDA BUZ LAZER EPILASYONA GIDICEKTIM FAKAT PEKTE GITMEK ISTEMIYORUM KORKULARIM VAR BIRAZ ... DÜN YOUTUBE DA TÜYLERİMDEN NASIL KURTULDUM VIDEOSU IZLEDIM VE 3 YIL DÜZENLI BIR ŞEKILDE BIODER KULLANMIŞ KIZ VE TUYLERI BITMIS AMA 3 GÜNLÜK KÜRÜ ÇIKMIŞ BU MARKANIN O DAHA ETKILIYMIS BIR BASKA IZLEDIGIM VIDEOYA GORE YANI DAHA TAM DETAYLI ARAŞTIRMA YAPMADIM SIZEDE DANIŞMAK ISTEDIM . KULLANIM MEMNUN KALAN VARMİ ?

Bir arkadaşım cok sene öncesi bioderin bir tüy azaltıcı serumunu bikini bolgesine denedigini ve iyi sonuç aldığını söylemişti.

Ben deneyecektim ama siparisim gelmedi deneyemedim fakat arastirmistim.azalttigi soyleniyordu hatta alayim.kuzum.iyi hatirlattin

Ben Bioder'i tüm halılarımda düzenli kullanıyorum. Pırıl pırıl yapıyor tüyleri, lazere mazere gerek kalmıyor hiç.
3 günlük kürünü ise menekşelerde denedim, katmer katmer çiçek açtı menekşeler, var olan çiçekleri de coştu.
Ben memnunum kendi adıma. Tavsiye ederim yani.

Back