Bioder bio epilation tüy dökücü krem kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
Merhaba arkadaşlar.. Her kadının olduğu gibi benim de derdim kıl-tüy sorunu.. vücudumun neredeyse tamamı kıllı ama ben sürekli ağda yapıp temizliğime dikkat ediyorum 9+4 hamileyim en son 4 gün önce ağda yaptım ama canım çok fena yandı hamilelikten midir acep dedim kendimce.. İnternetten bioderin tüy dökücü kremini sipariş verdim bir de vücut serumunu benim göbek büyüdükçe nasıl alıcam alamam ki bir de canım çok yanıyor çok yoruldum en son ağda yaptığımda sıkıldım artık.. Lazer yap diyeceksiniz ama tedavim vardı o yüzden yapamazdım bir de doktorum çocuk yapmadan lazere girmeni tavsiye etmiyorum demişti neyse bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla tedavimden sonra yapacağım.. Asıl soruma geleyim şimdi bioderin tüy dökücü kremi nasıl tüy de azalma oluyor mu yoksa daha mı fazla çıkıyor kullanıcılardan bilgi almadan da kullanmak istemiyorum lütfen yorumlarınızı yazar mısınız hepinizi öpüyorum...

ben kullandım hala kullanıyorum beklentin büyük olmasın biraz azalma oldu diyebilirim annem sürekli ağda ile aldığım için azaldığını düşünüyor haklı olabilir de :)

ben kullandım hala kullanıyorum beklentin büyük olmasın biraz azalma oldu diyebilirim annem sürekli ağda ile aldığım için azaldığını düşünüyor haklı olabilir de :)
Hamileyim diye bazı yerleri almak istiyorum ama ama çekiniyorum da ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…