• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bioder ağda ve tüy geciktirici deneyen var mı

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
Bioderin ağdasını gördüm kullanmak istiyorum ama tereddüt ediyorum bu forumdan biri denemiş pek alamamaş tüylerini var mı başka kullanan???
bi de bioderin tüy geciktiricisi var diye biliyorum kötü kokuyo mu ve işe yarıyo mu cilde sivilce falan yapar mı arkadaşlar kullanan varsa bi zahmet yazıversin saçma sapan ürünlere para vermekten bıktım

ben serumunu kullandım çok köü kokuyo ama okadarda sorun etmedim
faka en az bir sene kullanman laızm sonuç alman için ben 4 ay felan kullnaıdm çok çok bi etki etmedi ..

bıoderin agdasını aldım kullandım yumusacık mis gibi bi kokusu var..kolay kolay diğer sirler gibi bi yere yapısmıyor alımıda çok rahat..ondan sonrada serumunu kullandım.şuan 3. haftam tüylerin bi kısmı çıktı suan memnunum.agdanın üzerinde 2. kullanımdan sonra bayagı azaltıcı etkisi oldugu yazıyor

hani serumunun ve tüy azaltıcı kreminin kokusunu biliyorum ben ayrıca tüy geciktirici bi kremi varmış onu sormuştum ağır bi kremse zaten cildim hassas kaldıramaz

ben de serumunu kullandım sadece tüylerim epey geç çıkıyodu ama bıraktıktan bi süre sonra anladım ki azaltmamış
ağdayı beğenen çıktığına sevindim

Selam arkadaşlar, cildim inanılmaz hassas olduğundan kuaförlerdeki makinalı ağdalardan yaptıramıyordum çünkü derim ciğer gibi kızarıyor ve canım yanıyordu, bir süre evde kendim denemeye karar verdim ve sesunun sirli portakal kokulu ağdasını kullandım netice aynıydı, ağda bezini yumuşak bölgelerimden çektiğimde hem aşırı bir acı çekiyor hemde derim tahriş oluyordu... daha sonra sesunun normal ılık ağdasını kullanmaya başladım, cildimi yakmadan alıyordu fakat tüylerimde hiçbir azalma olmuyor aksine gür ve sert çıkıyordu, sanırım şekerli ağda olduğu içindi... Geçen ay tatile çıkacağım için internette bir kozmetik sitesinden alışveriş yaparken bioder ağdayı gördüm ve bir deniyim dedim... 2 ay boyunca uzattığım tüylerimi çok kolay aldım hemde derim yanmadan, tahriş olmadan.. bacak, genital,koltuk altı v.s heryerime kullandım, ağda sonrası nemlendirici krem sürdüm ve tatile müthiş bacaklarla merhaba dedim...ancak asıl şaşırdığım 10 günlük tatilim boyunca tüylerin çıkışında sanki gecikme olmuş ve akabinde de yavaş yavaş, yumuşacık çıktı, şuan ilk bioder ağdamdan bu yana 1,5 ay geçti tüylerim seyreldi ve yumuşadı... bu akşam heyecanla tekrar yapacağım.... Bana çok iyi geldi ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Kokusuda harikaaaa

Selam arkadaşlar, cildim inanılmaz hassas olduğundan kuaförlerdeki makinalı ağdalardan yaptıramıyordum çünkü derim ciğer gibi kızarıyor ve canım yanıyordu, bir süre evde kendim denemeye karar verdim ve sesunun sirli portakal kokulu ağdasını kullandım netice aynıydı, ağda bezini yumuşak bölgelerimden çektiğimde hem aşırı bir acı çekiyor hemde derim tahriş oluyordu... daha sonra sesunun normal ılık ağdasını kullanmaya başladım, cildimi yakmadan alıyordu fakat tüylerimde hiçbir azalma olmuyor aksine gür ve sert çıkıyordu, sanırım şekerli ağda olduğu içindi... Geçen ay tatile çıkacağım için internette bir kozmetik sitesinden alışveriş yaparken bioder ağdayı gördüm ve bir deniyim dedim... 2 ay boyunca uzattığım tüylerimi çok kolay aldım hemde derim yanmadan, tahriş olmadan.. bacak, genital,koltuk altı v.s heryerime kullandım, ağda sonrası nemlendirici krem sürdüm ve tatile müthiş bacaklarla merhaba dedim...ancak asıl şaşırdığım 10 günlük tatilim boyunca tüylerin çıkışında sanki gecikme olmuş ve akabinde de yavaş yavaş, yumuşacık çıktı, şuan ilk:nazar: bioder ağdamdan bu yana 1,5 ay geçti tüylerim seyreldi ve yumuşadı... bu akşam heyecanla tekrar yapacağım.... Bana çok iyi geldi ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Kokusuda harikaaaa

Back