Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 2,5 haftadir kullaniyorum ve sacim 1,5 cm uzadi daha simdiden tavsiye ederim dokulmeyide durduruyor yani reklamda gosterdikleri kadar var sadece diger sampuanlara gore daha pahali
tatlım normal şartlarda zaten saç ayda 2 santim uzuyor.bende de dökülme çok kullandım aylarca ama faydasını göremedim.
Yalniz benimki 2,5 haftada 1,5 cm uzadi bu ayda 3 cm eder, zaten mucizeler beklemeyin yani sihir yapmiyoruz
ayda 2,25 cm eder :)
kizlar 2,5 haftadir kullaniyorum ve sacim 1,5 cm uzadi daha simdiden tavsiye ederim dokulmeyide durduruyor yani reklamda gosterdikleri kadar var sadece diger sampuanlara gore daha pahali
Canim bahsettigin sampuan Bioblas'ın Sarmaşık özlü şampuanı dimi?Bende almayı düşünüyorum.
Kaşıntı yanma falan yapıyomu? Saçı kurutuyo mu?Benim saçlar röfleli olduğu için çabuk kuruyo,karısıyo.
canım benim saçım da boyalı ve 1 yıl önce röfleden yanmıştı..saç kremi kullanmadığım halde yumuşacık oldu tabi yıkadıktan sonra taramakta zorlandım ve glissin sıvı saç kreminden sıktım yıkadıktan sonra rahat taramak amaçlı kurutmadı saçımı aksine nemlendrdi sanki ben 2si 1 arada aldım üzerinde kremi sayesinde saçlarınızı ve saç diplerini nemlendirir yazyordu gerçekten öle yaptı...tabi herkeste aynı sonucu verirmi bilmiyorm...