Saç Uzatma Yöntemleri Bioblas Sarmaşık Özlü Şampuan...

SenaC-

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
8
29
Kızlar biraz önce gidip bioblas sarmaşık özlü şampuan aldım burda okudugum olumlu yorumlardan ötürü ınsallah iyi sonuçlar alırım :) Bu sampuan hakkında yorumlar alabilir miyim ben uzamasından çok gurlesmesini istiyorum bir kaç kişi gurlestiriyor demişti...

ben de uzatmak için başladım yeni..

Aynen benimde sen duydun mu peki çevrende uzadıgina şahit olan felan ?

canım ben restorex kullanmıştım bizzat, onu kullanmadıysan öneririm baya hızlı uzatıyor ve bundan daha uygun.. ben 8 ay falan aralıksız kullandığım için saçım alıştı etki göstermemeye başladı o yüzden şu an ara verdim ona.. daha sona restorexin bu bioblasın çakması olarak piyasaya sürüldüğünü öğrenince bunu aldım bir denemek amaçlı ama içerikleri aynıysa saçım alıştığı için buna da cevap vermez sanırım ama bir deneyeceğim bakalım almış bulundum çünkü artık.. bu arada bir kapak çam terebentin katmaya başladım ben şampuanlarıma onu da buradan okumuştum işe yarıyormuş baya..

Acaba cam terebentin katılır mi bioblas a hani herhangi bir ters tepki verebilir mi ?

bioblasinkini gectigimiz yil kullandim ama memnun kalmadim, suan restorex kullaniyorum 2ay olacak neredeyse.
uzama parlaklık yumusaklık vs cok cok memnun kaldim, 2li 10 tl'ydi ,fiyati, sise boyutu vs cok iyi :)
tavsiyemdir

Bıobılas şampuan kullanıyorum içine bir tatlı kaşığı bal ve bir bal kaşığı zeytin yağı katarak seyrelttim şampuanımı bunları katıp iyice çalkalıyorsunuz o gün kullanmıyorsunuz şampuanınızı sonraki gün kullanabilirsiniz ne kepek sorunum var ne yağlanma sorunum var saç uzaması için bir faydasını görmedim 1aydır kullanıyorum onun dışında memnunum bitince alınmıyım bilmiyorum şimdilik

bu siteye bakarsanız Bioblas Sarmaşık özlü şampuan hakkında bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz çok yakın zamanda bütün açıklamaları yapılacaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…