Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Şampuan kullanan var mı arkadaşlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Geçen yaz tanışmıştım bu şampuanla..
feci dökülmeler sonrası elime alıp hemen sepete attım..
okadar övdüler ki denemeliyim dedim..
ama saçıma sürdüğüm andan itibaren saçım keçe gibi oldu açana kadar 3 katı daha fazlasını döktüm tarıcam saçımı açıcam diye..
bide üstelik bioblas denen bu meredin ıslak saça uygulanan bakım kreminide alıp sürdüğüm halde saçımı açamamıştım..

okuyunca anladım ki genelde herkes bu sorunu bu şampuanla yaşamışş..
tecrübeyle sabit..

nasıl yani? birisi bioxinden bahsediyor herhalde demiştim artık
bende bioblas kullanıyorum saçlarım ipek gibi oldu,kokusu da şahane
dökülmeler için birşey diyemicem yeni kullanmaya basladım cunku
ben yeni cıkan seriden aldım anti stress yazıyor kutunun üzerinde
çok memnunum şimdilik.sizin kullandıgınız hangisiydi ?

2 haftadır boyalı saçlar için olanını kullanıyorum, saçlarımı yumuşacık yapıyor ve sağlıklı görünüyor ama dökülme sorununa hiçbir faydası olmadığı gibi arttı, benim saçım banyoda dökülmezdi taradığımda çok dökülürdü ama artık banyodada çok dökülüyor. görüntü olarak sorun yok ama bu banyoda dökülmesi düşündürüyor beni karar vermek için erken mi acaba?

zayıf ve yıpranmış saçlar içindi:44:
ama böyle şampuanı saçıma sürdüm ya kafam kaskatı oldu geriye gidiyodu nerdeyse acayip ağırlaşmıştı 2 defa yıkayıp bıraktım zaten..
Demekki bana iyi gelmedi ama bi çok arkadaşım yazmış saçlarını taramakda zorlandıklarını benimkide öyledi

BİOBLASI YAKLAŞIK 2HAFTADIR KULLANIYORUM . YAĞLI SAÇLAR OLANINI ALDIM . ÇOK İYİ GELDİ BANA . BANYO SONRASI SAÇIMI TARADIĞIMDA 1 AVUÇ DOLUSU DÖKÜLÜRDÜ ŞİMDİ Bİ KAÇ TELDEN İBARET. DAHA DOLGUN GÖRÜNÜYO .YAĞLANMA KONUSUNDA ZATEN 2 GÜNDE BİR SÇIMI YIKADIĞIMDAN YAĞLNMASINA FIRSAT VEMİYORUM. SAÇ KREMİ OLARAK TA GLİSSİN SIVI SAÇ KREMİNİ KULLANIYORUM. BİOBLASI DAHA ÖNCEDEN DENESEYMİŞİM KEŞKE YANİ. head and shoulders KOPARAK DÖKÜLMELERE KARŞI YAĞLI SAÇLR İÇİNİ KULLANIYORDUM DAHA ÖNCE VE HİÇBİR İŞE YARAMIYODU.

bir ara kullandım ilk başlarda iyiydi ama sonradan saçlarım sönüp hemen yağlanmaya başladı kazık gibi oldu kreminide kullandığım halde anlamadım bende değişdirmişdim şampuanımı

şampuan işte sonucda Faydasını zararını araştırın

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…