saçlarımı yıkadım bioblasla yine döküldü yıkarken tararken çok döküldüama ilk yıkamada daha dökülmeyi zaten azaltmaz ve durdurmaz üzerinde de yazıyo sürekli kullanımda diye devam edicem bakalım şişe bitene kada insallah dökülmeme azalır yada durur artık bıktım şu saç dökülmesinden gördükçe saçlarımın akıp gittiğini çok üzülüyorum
ben de tavsiye üzerine bugün aldım bioblası,bayağı faydası olduğunu söylediler..
bakalım kullandıkça nasıl olacak
bioblas şampuan kullandım hiç sevmedimmm ama sıvı saç kremi var,o çok iyi :)
arkadaşlar bende bioblas kullandım saçlarım doğumdan sonra ve demir eksikliğnden çok döküldüler hele tepelerde çok az vardı ben bioblasdan pek memnun kalmadım..bioxsin çok daha iyi geliyor emin olun ama biraz pahalı 25 lira ben sadece bir kere alabildim..şimdi tresanın ısırgan otlu yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum o da çok iyi geliyor tavsiye ederim gerçekten şaçları onarıyor..ek olarak meciefendinin saç bakım yağını aldım geceleri yatarken sürüp yatıyorum sabahları tresan şampuanla yıkıyorum gerçekten dökülmeleri durdu o kadar çok saçım dökülüyordu anlatamam ama şimdi dökülmesi hiç yok desem yeridir....tresanında yaklaşık olarak fiyatı 13 lira..
Slm bende bioblas zayıf ve yıpranmış saçlara 2 si 1 arada kullanmaya başladım saçlarım boya yüzünden çok yıpranmıştı bir kere kullandım saçlarımı yumuşacık ve parlak yaptı memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?