Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Şampuan kullanan var mı arkadaşlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarımı yıkadım bioblasla yine döküldü yıkarken tararken çok döküldü ama ilk yıkamada daha dökülmeyi zaten azaltmaz ve durdurmaz üzerinde de yazıyo sürekli kullanımda diye devam edicem bakalım şişe bitene kada insallah dökülmeme azalır yada durur artık bıktım şu saç dökülmesinden gördükçe saçlarımın akıp gittiğini çok üzülüyorum

ilk yıkamalarda öyle oluyor canım..
bütün ölü saçları döküyor,kalanlar daha sağlıklı oluyor..
inşallah daha iyi olur saçların :)

arkadaşlar bende bioblas kullandım saçlarım doğumdan sonra ve demir eksikliğnden çok döküldüler hele tepelerde çok az vardı ben bioblasdan pek memnun kalmadım..bioxsin çok daha iyi geliyor emin olun ama biraz pahalı 25 lira ben sadece bir kere alabildim..şimdi tresanın ısırgan otlu yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum o da çok iyi geliyor tavsiye ederim gerçekten şaçları onarıyor..ek olarak meciefendinin saç bakım yağını aldım geceleri yatarken sürüp yatıyorum sabahları tresan şampuanla yıkıyorum gerçekten dökülmeleri durdu o kadar çok saçım dökülüyordu anlatamam ama şimdi dökülmesi hiç yok desem yeridir....tresanında yaklaşık olarak fiyatı 13 lira..

bioblas şampuan kullandım hiç sevmedimmm ama sıvı saç kremi var,o çok iyi :)

ben de tavsiye üzerine bugün aldım bioblası,bayağı faydası olduğunu söylediler..
bakalım kullandıkça nasıl olacak

evet Tresan şampuan da bayağı güzel..

Slm bende bioblas zayıf ve yıpranmış saçlara 2 si 1 arada kullanmaya başladım saçlarım boya yüzünden çok yıpranmıştı bir kere kullandım saçlarımı yumuşacık ve parlak yaptı memnunum

kıbrıs'ın suyu hele ki Lefkoşa'nın inanılmaz saç döküyor. Bende bioblas kullanıyorum ama içine bepanten ve eczaneden aldığım e vitamini kırıp kullanıyroum çok memnunum

evet bende bunu kullanmaya başladım. geçen sene normal saçlar için olanı kullanıyordum dökülmeyi kesmişti ama taramakta zorluk çekiyordum o yüzden bırakmıştım. bu yeni çıkanı görünce denemek istedim yumuşacık yapıyor gerçekten. içeriği de daha iyi olmuş sanırım, üzerinde 2 si bi arada phytokeratinli falan yazıyor bu yeni çıkanın. kremini ayrı ayrı almaya gerek yok o yüzden. birde durulanmayan kremini almıştım önceden onu kullanıyorum şekillendirici olarak. şimdi de sıvı saç kremini deneyeceğim.

bende kullanıyorum uzun zamandan beri tamamen durmadı sac dokulmem ama artık cok az dökülüyor

benim saçım yağlı olduğu için yağlı saçlara göre aldım çok sertleştiriyor saçımı ama daha hacim kazandı gibi :44:

bende geçen sene kullandım ve böyle iğrenç bir ürün görmedim saçlarımı mahvetti dökülmeyi önleme şöyle dursun kupkuru yaptı hepten dökülmeye başladı.
saçları taramak işkence olmuştu kesinlikle kullanmayın derim bırakalı bir sene olmasına rağmen saçlarım yeni yeni kendine geliyor..

Ben keratinli olandan çok memnun kalmıştım...yumuşacık yapmıştı ve dolu saç çıktı hatta bacağımdaki tüyler çoğaldı da dikkatli durulamaya başlamıştım saçımı...şimdi sarımsaklı şampuana geçtim..

bu bitince bide bioblasın şu yeni çıkan anti-stress şampuanını almak istiyorum..

Son düzenleme:
yaa kafam karıştı dökülmem var, bu ürünü alıcaktım tüm başlığı okudum bi karara varamadım acaba bioblas mı alsam yoksa şu aktarlarda satılan ısırgan otludan mı alsam??:26:

aynen benmde kafam karıstı arkadaslar siz ne önerirsiniz bende polifistik kis var bu şeklde olup bioblas ile durduran varmı dökülmeyi

Herhalde bioblası benim kadar uzun süre kullanan yoktur. Bende Kıbrıs'ın suyundan muzdarip olduğum için kullandım. Buraya taşındığımızda inanılmaz saçlarım döklüyordu. kıbrıslı hanımlar çoğu kellik derecesinde dökülmüş zaten saçları. Bioblası denedim. Birde doğum sonrası saç dökülmesi eklenince bioblasın içine ampuller ve saımsak ekleyince anca dökülme normal seviyelere düştü. Ama bu sefer saç tellerim inceldi ve saçın ne fön, ne düzleştirici, ne de maşa tutmaz oldu. hemen bozuluyor elektirikleniyordu. Bende sonra rejoıce a geçtim bir fark göremeyince Gliss in sıvılaştırılmış keratin eklediği açık krem şampuanı kullanıyorum şaçlarım yumuşacık oldu. güneş ve deniz suyuna rağmen forumunda... Birde benim saç uçlarımda yanık bioclas saçları incelttiği için bende keçe keçe oluyor bir süre sonra...

slm kızlar. benim saçlarım yağlı ince telli vede çok zor açılıyor açılırkende çok saçlarım dökülüyo. her yıkanma bi işkence gibi saçlarımın her yıkamada okadar döküldüğünü görünce üzülüyorum çok. kremsiz head&shoulders koparak dökülmelere karşı yağlı saçlar olanını kullanıyorum yani bi işe yaramadığı gibi saçlarım daha zor açılıyor ve dökülüyor. uçlarına krem sürüyorum diplerime dahada yağlandırmasın diye ..
yani saçlarında benim gibi aynı sorunu olan varmı. bioblasın anti sebum yağlı saçlar için diye bi ürünü çıkmış onu kullanan varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…