Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Şampuan kullanan var mı arkadaşlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. yağlı saçlara özel olanını. ve dökülmeyi tamamen durdurdu. hatta kısa kısa saçlar çıkmaya başladı. şimdi onların da uzamasını bekliyorum. ayrıca saçlarım 2 günde yağlanırdı. yağlanmasını da kontrol altına aldı. artık yağlansa bile çok belli olmuyor. 3 gün kullanabiliyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum. ama her saç tipine uyar mı bilemiyorum. ben yararını gördüm.

sağol canım..ben normal saçlar için olanını tekrar aldım..başlayacağımyine..
teşekkür ederim

bende ilk çıktığından beri kullanıyorum epey oldu, dökülmem aynı ama diğerlerinden daha az döktüğü kesin. yani bu yüzden bırakmıyorum.. saç bakım balsamı ile kullanıyorum, aynı bende keşke düzelme olsa benimkindede...

ben şuan bioxcin kullanıyorum 3 şişe aldım kampayadaydı gayet memnunum ama bioblas daha ucuzmuş onuda deniycem bi ara

Ben kepeklere karsi olan Bioblas sampuanini kullaniyorum. Hem sac dökülmesi nerdeyse durdu sayilir hem de kepekler azaldi

Son düzenleme:
acaip bi saç dökülme sorunum vardı her elimi saçıma götürdüğümde nerdeyse bi avuç saç geliyodu kıyafetime saranlar hariç tabi.Eşim Bioblas almış,inanırmısınız bir yıkamada tamamen sorunum kayboldu.Şuan bi ayı geçti sadece bir kaç tel dökülüyo o da normal tabi.Çok memnun kaldım ben

ilk yıkamada bir kaç gün durdu ama şuan yine dökülmüyor akıyor resmen

bir kaç gün içinde gidip kestircem

bende 2 gündür kullanıyorum,dökülme bıçak gibi kesildi ve de yumuşacık oldu saçlarım..
sağol canım tavsiyen için

canım ben 2 aydır bioblas kullanıyorum.harika.az dökülüyor artık.
bioblası öneririm bütçeye çok uygun ama eğer bütçeniz müsait ise bioxin alın.onun etkisi daha fazla.ben ikisini birlikte kullanıyorum

sağol canım..
başladım ben de bioblas şampuana ve çok güzel geldi..yumuşacık oldu ve krem bile kullanmadım..
ve de çok ama çok az döküldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…