• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Şampuan kullanan var mı arkadaşlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben kullandım dökülmeyi azalttı, ilk benim saçlarım ince telli başlarda hacimde sağlıyordu ama şimdi bir fark olmuyor sanırım saçım alıştı

Ben kullandım dökülmeyi azalttı, ilk benim saçlarım ince telli başlarda hacimde sağlıyordu ama şimdi bir fark olmuyor sanırım saçım alıştı

ben normal saçlar için olanını aldım,ama henüz kullanmadım..
inşallah bende de iyi sonuçlar verir.
sen hangi saç tipine göre olanını kullanmıştın canım?
bu arada teşekkür ederim cevapladığın için :9::9:

Selamlar, ben yaklaşık 2 aydır Bioblas şampuan-saç kremi kullanıyorum ama kesinlikle dökülmeyi azaltıcı bir etkisini görmedim.

Selamlar, ben yaklaşık 2 aydır Bioblas şampuan-saç kremi kullanıyorum ama kesinlikle dökülmeyi azaltıcı bir etkisini görmedim.

paylaşımın için çok teşekkür ederim canım..sanırım ben de kullanmayacağım..ısırganlı bir şampuanım vardı,mecitefendi..ona devam edeceğim..

bende artık zeytinyağlı sabunla yıkıycam saçımı bugün basladım uçlarınada saç kremini sürdüm

ısırganlı şampuan mecidefendinindi galiba içinde kimyasal varmı peki fiyatı ne kadar

canım,benAnkarada aktardan alıyorum..400 ml,9.5 tl..
içinde dimethicone ve başka kimyasallar yok..ısırgandan başka,10 tane saça faydalı bitki ve 3 tane de b vitamini var..kimyasal madde oranı çok az bemim gördüğüm.
ben çok memnun kaldım,hatta dün gittim 2 şişe daha aldım..saçlarım hacimli ve yumuşacık ve dökülmem yok denecek kadar az..

mecitefendinin internet sitesi de var..ya da başka lokman hekim sitelerinde de satılıyor sanırım..
oradan da alabilirsin canım..
beniö şimdiye kadar en beğendiğim şampuan ki denemediğim şampuan kalmadı diyebilirim,en pahalısından en ucuzuna kadar..saçlar krem de istemiyorki,benim saçlar boyalı..

paylaşımın için çok teşekkür ederim canım..sanırım ben de kullanmayacağım..ısırganlı bir şampuanım vardı,mecitefendi..ona devam edeceğim..

Önemli değil :34: Ben de ısırganlı şampuan almayı düşünüyordum ama onun yerine ısırganotu kaynatıp saçıma sürmeye başladım bu hafta. Deneyip görücem artık bakalım :97:

nasıl sürüyorsun canım ?
durulama suyu gibi mi,yoksa sürüp bekletiyor musun ?

Fısfısım var bi tane, onunla tüm saça (özellikle saç diplerine ellerimle masaj yapa yapa) uyguluyorum, sonrasında da durulamıyorum. Bunu her akşam uyguluyorum. Saçı biraz sertleştiriyor ama olsun, yararını göreceğime inanıyorum ben :51:

$pr_01_210_max[1].jpg cnm senin kullandığın bu şampuanmı?

Ben bioblass kullanıyorum.Çok memnunum.Yılan yağı ile saçlarım dökülmesi durdu bioblasın saç dökülmesi üzerine etkisi varmı bilmiyorum ama saçlarımı ipek gibi yapıyo elektriklenmiyo ve hacimli gösteriyo.Daha 1 kutu kullandım ama faydalı geldi bana.Saç yapısına göre deişiyo sanırım.

Ben bioblass kullanıyorum.Çok memnunum.Yılan yağı ile saçlarım dökülmesi durdu bioblasın saç dökülmesi üzerine etkisi varmı bilmiyorum ama saçlarımı ipek gibi yapıyo elektriklenmiyo ve hacimli gösteriyo.Daha 1 kutu kullandım ama faydalı geldi bana.Saç yapısına göre deişiyo sanırım.

ben de yeniden alacağım canım,normal saçlar için olanını..

kızlar bende ısırganlı tresan kullandım memnundum acaba mecitefendi dediğnz omudur ?

tresan da ısırganlı canım ama mecitefendininki o değil..ben tresanı da kullanmıştım ama mecitefendinin ısırganlsısı daha iyi geldi bana..
aktarlarda bulabilirsin,bir de internette de satışı var ..

Back