Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım dökülmeyi azalttı, ilk benim saçlarım ince telli başlarda hacimde sağlıyordu ama şimdi bir fark olmuyor sanırım saçım alıştı
Selamlar, ben yaklaşık 2 aydır Bioblas şampuan-saç kremi kullanıyorum ama kesinlikle dökülmeyi azaltıcı bir etkisini görmedim.
paylaşımın için çok teşekkür ederim canım..sanırım ben de kullanmayacağım..ısırganlı bir şampuanım vardı,mecitefendi..ona devam edeceğim..
merhaba canım.peki o ısırganlı şampuanın saç dökülmesine iyi geldimi?
bende artık zeytinyağlı sabunla yıkıycam saçımı bugün basladım uçlarınada saç kremini sürdüm
ben bu ısırganlı şampuanı kullandığımdan beri saçlarım yumuşacık ve artık krem kullanmıyorum ..
ısırganlı şampuan mecidefendinindi galiba içinde kimyasal varmı peki fiyatı ne kadar
paylaşımın için çok teşekkür ederim canım..sanırım ben de kullanmayacağım..ısırganlı bir şampuanım vardı,mecitefendi..ona devam edeceğim..
Önemli değil Ben de ısırganlı şampuan almayı düşünüyordum ama onun yerine ısırganotu kaynatıp saçıma sürmeye başladım bu hafta. Deneyip görücem artık bakalım :97:
nasıl sürüyorsun canım ?
durulama suyu gibi mi,yoksa sürüp bekletiyor musun ?
Eki Görüntüle 146751 cnm senin kullandığın bu şampuanmı?
Ben bioblass kullanıyorum.Çok memnunum.Yılan yağı ile saçlarım dökülmesi durdu bioblasın saç dökülmesi üzerine etkisi varmı bilmiyorum ama saçlarımı ipek gibi yapıyo elektriklenmiyo ve hacimli gösteriyo.Daha 1 kutu kullandım ama faydalı geldi bana.Saç yapısına göre deişiyo sanırım.
kızlar bende ısırganlı tresan kullandım memnundum acaba mecitefendi dediğnz omudur ?