Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas phytokeratinli şampuan dökülmeyi durdurdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
296
40
Çankırı
2-3 haftadır bu şampuanı kullanıyorum dökülmem farkedilir bir şekilde azaldı. iki günde bir ya da üç günde bir yıkıyorum saçlarımı. daha öncede normal saçlar için olanını kullanmıştım o da azaltmıştı fakat kremsiz olduğu için saçlarımı tarayamıyordum o yüzden bırakmıştım. şimdi bu kremli phytokeratinli cansız ve yıpranmış saçlar için olan şampuanı çıkınca birde bunu denedim. kullanmaya devam edeceğim. herkeste etkili olmayabilir ama hiç denememiş olanlara tavsiye ederim.

şampuanın fiyatı nedir acaba ve dökülmeniz ne boyuttaydı?
bende de dökülme var, aşırı değil sanırım yani bunun için doktora gitmedim ama beni rahatsız ediyor

7,5 tl ye aldım ben ama yere göre değişiyor. 12tl ye kadar satılıyor.
benim saçlarım seyrek zaten yıllardır dökülüyor bi çok şey kullandım etkili olan oldu olmayan oldu. şimdi birşey kullanmıyorum.
ama şampuan olarak hiçbirinin etkisi olmamıştı dökülmeye sadece bunun dökülmeyi azalttığını farkettim

ben kuru ve boyalı saçlar için olanını alıyorum Bimden..memnunum..çok dökülmem yoktu ama bakım ve mevsimsel dökülme için aldım..güzel,memnunum ben :))

kızlar bende boiblas kullanıyorum ilk kullandığımda etkisini fazla görmemiştim sonra şampuana çam terebentini ve badem yağı koydum inanın o zaman etkisi fark etti dökülmem bayağı azaldı... bioblas kullanıp da memnun kalmayanlar bir de benim gibi deneyebilirler ...

kızlar bende almayı dusunuyorum sac dokulmesı ıcın. ınsallah bende de ıse yarar. bı kac haftaya alayım dıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…