Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BİOBLAS ??? kullananlar buraya saç dökülmem durdu şaka gibi . :D

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
kızlar saçlarım herkesi hayretlere düşürürdü öyle parlak öyle güçlüydü ki nazar mı verdiler bilmem bir kaç sene içinde deli gibi dökülmeye başladılar kullanmadığım vitaminler uygulamadığım kürler maskeler sarımsaklar neler neler sürdüm başıma kar etmedi bioxsin serumları kullandım 2 sene foss çıktıı.. artık bıktım gittim marketten öylesine bioblas marka şampuan aldım ilk denemedn itibaren saçlarım dökülmesi durdu ya. çok ilginç market ürünü olduğu halde onca ilaçları onca pahalı ürünleri solladı .. aynı durumla karsılasan var mı sonra büyük bi süprizle karşılaşmayayım kel kalmayayım iyice :D

aynen benımde gurdu nazar degdırdıler:p
bende 3-4 yıldır bıoblas kullanıyorm faydası bıle olmadı artık bıtkısel seylere yonelıcem
:50:

Bioblas ilk başlarda çok iyi ama sonrasında sanki saçlar tekrar dökülmeye başlıyor.Kardeşim almış bir kere pantene doğal sentez ile saçımı yıkadım en az bioblas kadar iyi.Şimdi ikisini dönüşümlü kullanıyorum.Bir ay bioblas bir ay pantene doğaz sentez.

Doğal bitkisel şampuan arayanlar bence doğal sentezi bir denesinler.5-6 lira zaten beğenmezseniz sıvı sabun oluverir :)

saç dökülmesini önleme konusunda güvenerek kullandığım tek ürün Bioblas. Şampuan ve bakım serisi ürünleri bir harika çok memnunum.

Bende dün aldım ve bugün kullandım. Gayet memnunum. Saçlarımda o kadar kırık olmasına rağmen uçlarını yumuşacık yaptı :) Kullandıktan sonra fotoğrafını çektim şampuan bitince tekrar çekicem.. :)

bir dönem bende kullandım bağımlılık yaratıyo resmen
bıraktığın zaman eskisinden daha kötü dökülüyo
eğer fazla bi dökülme varsa bi doktora görünmekte fayda var

Bende çok iyi geldiğini birkaç arkadaşımdan duymuştum. Bayadır araştırıyordum alıp almama konusunda kararsızdım ama dün gidip marketten aldım. Biraz öncede kullandım gayet memnunum. Saçlarımı yumuşacık yaptı fotoğrafını da çektim bekleyeceğim bakalım :))

kulladım saçların dökülmesini azalttı ama bu sefer saçlarım at kılı gibi oldu :D
ben daha tam bir çözüm bulamadım...

Back
X