Önceki saçım akmış kahveydi artı güneşte turunculuğu belli olan gerçek saçım açık kumral diplerden 5 cm çıkmıştı Gittim markete Bioblas saç boyası aldım badem kahvesi hoşuma gitti ama kutudaki renkte turunculuk yoktu boyadıktan sonra sanki hürremin saçı gibi oldu dipler daha açık uçlar orta karar bir renk :///// şuanki durumdan hiç memnun kalmadım acaba sadece dipleri i koyu kumrala boyasam uçlarını boyamak istemiyorum zaten koyu tonlarda oldu ,kaşlarımda koyu kahve zaten iyice soluk bi hava oldu ,kaşlarımla uyumlu bir renk çıkacağını ummuştum ama ne yazıki fiyasko oldu ne yapcam şimdi bilmiyorum
nasıl oldu canım merak ettim? benimde saçım aynı senin önceki anlttığın gibi 5cm dipte koyu kahve diğer yerler bakır turuncu bi şekilde.bende kahve boymak istiyorum ama karar veremedim henüz hangisini boyayacağım :26: seninki nasıl oldu mümkünse fotoğrafını da koyabilir misin son halinin?
Çok memnun kaldım Koleston 7/77 den gerçekten o turunculuk gitti arkadaşlariTam kahve oldu ama sakın kutunun üstündeki renge aldanmayın o kadar açık bir renk değil orta karar kahve...
Çok memnun kaldım Koleston 7/77 den gerçekten o turunculuk gitti arkadaşlariTam kahve oldu ama sakın kutunun üstündeki renge aldanmayın o kadar açık bir renk değil orta karar kahve...
çok güzel duruyo canım saç rengin ben küllü istemiyorum seninkide fotoğrafta küllü durmuyo hiç ama normalde de küllü durmuyo dimi?yani belki fotoğrafta ışıktan falan farklı çıkmıştır belki diye soruyorum :26: