o zaman bioblasa 10 15 vericeğine buna 5.95 verirsin daha mantıklı eşimde bioblas kullanıyo bitsinde bimden alıcam benim nivale fiyto ya dokunmuyo bi yıkasa alıcak şampuanımı güzel çünkü yorumlara görede memnuniyet fazla alıyım bakalım bioblas bitince
benim de saçlarım dökülüyo baya bu yüzden bioblas almayı düşünüyorüm yarın ama biobis mi alsam ki bimden diye düşünmeye başladım napsam ki emin olabilsem keşke
yaklaşık 1 süredir kepek problemim vardı öyle böyle değil resmen kafamın derisi soyuluyordU bütün şampuanları bitkisel ürünleri kullandım fayda etmedi,birisi tavsiye etmiş anneme bimden biobis şampuan aldı kepeğe ve saç dökülmesine karşı resmen kafamın dibi parlıyo kepek çok nadir kaldı tek tek yani,Allaha şükür diyorum sahte olsun olmasın fayda etti ya yeter bana
Ben ve ailem bir sürü arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladık hepimiz çok memnun kaldık. Yalnızca bana pek yaramadı ama o da şampuandan kaynaklı değil, saçlarımı en son silky coloration adlı boyayla boyamıştım o benim saçlarımı çok kuruttu o yüzden saçımın hakkından ancak gliss in 3 kat keratinli şampuanı geliyor.
Ama şampuan baya iyi, çok güzel temizliyor ben tavsiye ederim.
Arkadaşlar sampuanını gönül rahatlıgıyla kullanabilrsiniz biobis in diğerlerinden hiçbir farkı yoktur bütün içerik aynıdır sonucta firmalar bu işi para kazanmak için yapıyorlar kimi sürümden kimi isimden kazanır önemli olan içerik aynı ise niye daha pahalısını alıyım ?? Ayrıca biobis içeriğinde de hiç bi çok zararlı madde yok
elinde iki sampuandanda olan arkadaslar iceriklerini ve uretim yerlerini karsilastirsaniz ve buraya yazsaniz cok mutlu olurum
ben bim in urunlerine guveniyorum hani diyorlarya gonul rahatligi ile diye iste oyle gonul rahatligi ile kullaniyorum kahvaltilik,icecek,cikolata falan hatta cocuk mamasi hepsini rahatlikla aliyorum ama sampuan hic almadim.yorumlar cok iyi galiba bende kullanicam onemli olan uygun sampuani kullanmak mesela kepege karsi etkili sampuanlar bana hiiiic yaramaz,
birde bimin urunleri taninmis markalar tarafindan bim icin uretiliyor bence..
birde alakadiz olacak ama BIM in acilimi ne?. ) bilen varmi?