• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Biobis sampuan kullanan var mı?

saçlarım çok dökülüyo banyo yapmaya korkar oldum.elimdede bi dünya şampuan var.işe yarıycağını bilsem hemen alcam

Merhabalar.

Taklit ambalajından anlaşılacağı üzere çakma bir ürün. Bu tür ürünlerde, özellikle konu saçınız ise çok dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Şahsen BİOBLAS kullanıyorum. Hem şampuan, hem saç bakım ürünü ve gayet memnunum 5 lira daha ucuz diye saçları heba etmeye gerek yok :)

Son düzenleme:
bioblastan memmun kalmayanları çok duydumda ondan sormuştum bende .haklısın

2 yıldır bioblas kullanıyordum denemek için bimden biobis şampuan aldım ve çok memnun kaldım.Bence bir farkı yok.Fiatı da yarısı kadar hatta bugün ikinci kutuyu satın aldım.
Saçlarım normal ve ince telli.

benim biobisle tanısmam bi kaza eseri oldu..bioblası baya ucuza buldum diye sevinip almıstım eve gittiğimde farkettim.aman kullanım nolcak dedim.cok uzun kullanmadım ama fena gelmedi.babamda kullanmıs güzelmiş demişti.yinede tam bilemem tabi

3 aydır kullanıyorum.saçlarımdaki dökülme oranı ciddi anlmda azaldı.

bende babamın bioblas diye yanlışlıkla biobis alması sonucu kullanmaya başladım ve bence bioblasla aynı gibiler bir fark göremedim,diğer marka şampuanların bazılarından daha iyi bence

bende duşta şampuanımın bittiğini görünce mecburen dolapta olan biobis i kullandım ve o gün bu gün forever biobis :))

Burada da söyleyeyim baari. Bioblas'ın çakması gibi geliyo bana. Ki zaten öyle.. Ama biyerlerde okumuştum, bioblasla aynı yerde uretildiği yazıyodu.

Son düzenleme:
Burada da söyleyeyim baari. Bioblas'ın çakması gibi geliyo bana. Ki zaten öyle.. Ama biyerlerde okumuştum, bioblasla aynı yerde uretildiği yazıyodu.

evet bunu ben de duydum bioblas bim için biobis üretiyomuş gibi bişey. dün almayı düşündüm ama yanıma para almamışım :1: o yüzden yarın almayı düşünüyorum kullanınca yazarım.

bioblası da hiç kullanmadım, zaten pek bi dökülme sorunum yok hatta saçım gür bile ama saçım sağlıklı olsun ve hızlı uzasın istiyorum, zaten şampuanım bitmek üzere bunu alıp bi kullanayım dedim. zaten bimde kalitesiz bişey satıldığını görmedim açıkçası bime güveniyorum saça hiç bi zararı olcağını düşünmüyorum. hatta bimden daha önce de dushy diye kremli şampuan almıştım o da güzeldi

bende biobisi bimde görürdüm ve bioblas zannediyordum, kutusu ona çok benziyor öyle aklımda kalmış. farklı bir şampuan olduğunu anlayınca üzerini okudum belki "bim adına bioblas tarafından üretilmiştir" ibaresini görürüm umuduyla ama "bim adına derma cos tarafından üretilmiştir" yazıyordu. sonra derma cos u araştırdım. kokusu bile benziyor bioblasa

sanırım deniycem biobisi, bioblas saçımı epey kuruttu. sonra bimde satılan A+ saç kremini de alıcam bunu ipek üretiyormuş üzerinde yazıyordu "canan kozmetik"

eşimde bioblas yerine biobis almış 2 aydır kullanıyor ve saç dökülmesi gerçekten durdu ben değil ama eşimde tavsiye ediyor

ben 3 yıl boyunca bioblas kullandım.sonra birgün eşim beni aradı ve dedi ki:''mathemaatician ben şimdi bimdeyim.senin şampuanın var ya burada yarı yarıya indirimde alayım mı?'':1::9:
sonra aldım.denedim.hiçbir farkını göremedim.kokusu,rengi vs. herşeyi aynı.şu anda 3. kutuyu kullanmaya başlıcam.herkese tavsiye ederim.

Back