- Konu Sahibi rosemarienne
Ar
kadaşlar bu ürünleri tanıyan varmı yada kullananlar deneyimlerinizi yazarmısnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ar
Biobellinda temsilcisiyim son Derece profesyonel ürünler fiyat olarak 1 lt lik ürünler de Amway den 8-10 Ytl Daha ucuz Ben mutlaka denying derim pisman olani Daha duymadikücretsiz üyelik yada sip arias icin ...Ben de temizlik ürünlerini kullanıyorum. Kokuları çok güzel. Özellikle cam temizleyicisi ve bezi Amway'den çok daha iyi. Ürünlerin kokuları da çok güzel. Hiç ağır değil. Denediğim ürünlerde Amway'den biobellinda'ya döndüm. Şimdi kozmetikden de sipariş verdim. Tüy azaltıcısını deneyeceğim.
iyi günler ben biobellinda kullanıyorum çok memnunum çok güzel bir temizlik ürünü kesinlikle harikaAr
Merhaba canım bende kullanıyorum özellikle çocuklarımın sağlığı için seçtim istersen sana da yardımcı olabilirim üyelik istersen ve biobellinda ... facebook sayfamdan inceleyebilirsinhmm bende kullanıyorum güzel ve hayatı kolaylaştıran ürünler zamanı yarıya indiriyo
:82:
Er sag kullananlardan duydum pek memnun olmadıklarını söylediler biobellinda tek bir tatlı kasigiyla bütün evin temizligini yapabiliyor eğer istersen yardımcı olurum ve biobellinda facebook sayfamdan ürünleri inceleyeblirsin arastirabilirsinMerhaba bende ersagla biobelinda arasinda kaldim ersagin mobilya temizleyicisi boguyor beni,dus jelinden memnunum.hangisi daha dogal onemli olan o ersagin genel temizligindenmi biobelindaninkindenmi alsam kararsizim