Cilt Bakımı Ürünleri bio-tox-cream kullanan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Mine Hanım,
Şaka falan yapıyor olmalısınız kullanıcı mısınız? Satıcı mı?
Lütfen insanları kandırmayın 2 gün önce sipariş verip bugün elime ulaşan biotox kremin kargo gönderici kısmında adınız ve soyadınız (telefonunuz) yazıyor. Perdecimisiniz? krem üreticisi misiniz? Velev ki satıyorsunuz bare orjinal satın, gönderdiğiniz kremin kutusu açık, uydurma bir bandrol yapıştırılmış. Daha bununla ilgili olarak resim de paylaşabilirim ama daha fazla ifşa etmek istemiyorum.
İnsanları kandırarak kazandığınız bu paralar en kıymetlilerinizden çıkar. Allaha havale ediyorum.[/Q

Mine cavkaytar siz ürünü satan bir kişi olarak böyle bir yorum yapmanız ne kadar doğru. Ben sizden aldım üründen memnunum ama verdiğiniz orjinaligi onaylama kodu 10 haneli sitesi 13 haneli istiyor orjinal olduğundan ben de supheliyim

Bio tox kullandim ablamda alerji yapti yuzucok kotu oldu.Ben bir faydasini gormedim kesinlikle sahte arkadaslar 15 gun icinde iade aliriz dediler fakat oyaladilar 16.gun arayip gunu gectigi icin alamiyoruz dediler. Paraniz bosa gittigi gibi sinirleriniz bozuluyor.Buradaki olumlu yorumlarida firma sahibi yapiyor.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Merhabalar,

27 OCAK TARİHİNDE, İNTERNETTE OYUNCU BADE İŞÇİL İLE RÖPORTAJ YAPILARAK ÜRÜNÜN TANITILDIĞI BİR SİTEDEN 2 ADET BİOTOX KIRIŞIKLIK KARŞITI KREM SİPARİŞİ VERDİM. AÇIKÇASI ÜNLÜ BİR AĞIZDAN ÜRÜNÜN KULLANILDIĞI VE SONUÇLARININ SON DERECE OLUMLU OLDUĞU YORUMLAR KARŞISINDA BİR ANDA GÜVENEREK SİPARİŞİMİ OLUŞTURDUM.

KAPIDA KREDİ KARTI İLE ÖDEME SEÇENEĞİNİ SEÇEREK VERMİŞ OLDUĞUM SİPARİŞİM 2 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE ARAS KARGO TARAFINDAN KAPIDA KREDİ KARTI ÖDEME KOŞULU İLE TARAFIMA TESLİM EDİLDİ.

AMBALAJI AÇTIĞIMDA İSE, SÖZDE YURT DIŞINDAN İTHAL EDİLDİĞİ VE ORJİNAL SÖYLENEN İKİ ADET KREM DIŞINDA NE BİR FATURA NE DE İRSALİYE ÇIKTI. BUNUN ÜZERNE FİRMAYI ARAYIP, ÜRÜNÜN FATURASININ GELMEDİĞİNİ İLETTİĞİMDE BİR KARIŞIKLIK OLMUŞ OLABİLECEĞİNİ VE ERTESİ GÜN FATURAYI GÖNDERECEKLERİNİ SÖYLEDİLER. BU SÜREÇTE BENİ BİR GÜVENSİZLİK KAPLADI VE ÜRÜNÜ İYİCE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM. GÖRDÜM Kİ, İKİ TANE YABANCI UZMAN DOKTOR TARAFINDAN GELİŞTİRİLDİĞİ SÖYLENEN ÜRÜNÜN NE YABANCI BİR İNTERNET SİTESİ VAR, NE DE BU FORMÜLÜ BULAN DOKTORLARA AİT BİR BİLGİ. BAHSİ GEÇEN FORMÜLÜ BULAN KİŞİ İSİMLERİNİ İNTERNETTE ARADIĞIMDA HİÇBİR BİLGİYE ULAŞAMIYORUM. BUGÜN YİNE FATURA İÇİN FİRMAYI ARADIĞIMDA, BANA BİRKAÇ GÜNE FATURAMI GÖNDERECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR. KONUYLA İLGİLİ MALİYEYE ŞİKAYETTE BULUNDUM.

BADE İŞÇİLE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN ULAŞARAK DURUMU BİLDİRDİM. (UMARIM DİKKATE ALIRLAR)

SONUÇ OLARAK KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BÖYLE SAHTEKARLARA VE MUCİZE DİYE TANITILAN ÜRÜNLERE ASLA İNANMAYIN.

ÜRÜNÜ GELİŞTİREN, PATENTİNİ ALAN VE ÖNERDİĞİNİ SÖYLEYEN İSİMLERİ ARAŞTIRIN ÖYLE BİR DOKTOR YOK DÜNYADA. DR. ALICIA CASEY (SÖZDE İNGİLİZ UZMAN CİLT DOKTORU) ARATTIĞINIZDA, KARŞINIZA BOSTON DA YAŞAYAN BİR PEDİATRİST ÇIKIYOR. ÜSTELİK BÖYLESİNE MUCİZEVİ BİR ÜRÜNÜN NE BİR YABANCI İNTERNET SİTESİ VAR, NE DE GERÇEK KULLANICI YORUMU! HERŞEY KANDIRMACA! BADE İŞÇİL REKLAMINI GÖRMESEM VE GERÇEK ELLE DERGİSİ ZANNETMESEM BENDE ALMAZDIM ANCAK MAALESEF YAPTIM BİR HATA! ŞİMDİ HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATMAYA HAZIRLANIYORUM SİZ SİZ OLUN BU URUNLERE İTİBAR ETMEYİN!

X