Cilt Bakımı Ürünleri bio-tox-cream kullanan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
internette satılan bio-tox lifting cream kesinlikle sahte.
bende alerji yaptı ve web sitelerine söylendiği gibi geri ıade almıyorlar sadece oyalama taktiği telefonu yüzüne kapatmalar, kısacası sadece para kaybı ve sonunda sinir sahibi oluyorsun. bana sorarsanız normal nemlendiricinizi sürün kat kat daha faydalı.

V vilmad yanlış kullanmış olmayasın? ürünün FOTOGRAFLARI sende varmı şekerim?

Ben 2 hafta önce sipariş ettim ve gayet memnumun. ilk kutu nerdeyse bitmek üzere. Bu firmadan ben daha önce'de alışveriş yapmıştım ve gayet ilgililerdi. Benim ataopik cildim var ne yazık ki her kremi kullanamıyorum ama Bio-tox çok iyi geldi cildime.

h.sonu bir kutusunu arkadaşıma verdim, Oda kullanmaya başladı. Galiba sen yanlış kullandın.

Son düzenleme:

Bende geçen hafta sipariş vermiştim cuma günü elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Şimdilik gayet memnunum sonuçlarından. Henüz 10 yaş gençleşmedim ama minik mink gelişmeler olmaya başladı gibi

Bende siz ürünü kullanmadan önce firma'y arayıp bir sorun.

size iyi geldiyse ne mutlu size demek firma çalışanları sadece benim telefonumu yüzüme kapatıyorlar :)
Üstelik bir kremi kulanmanın kaç yolu var temiz yüze sürüyorsun sadece yemek gibi bir hata yapmadım emin olabilirsiniz :))

Sizin ilk mesajı okuduktan sonra ben firmayı aradım ve gayet ilgili konuşturlar. Bende birden endişe ettim üründen. Sonra telefonla konuşunca hak verdim firma'ya.

Siz Sahte diyorsunuz ürün için ama hangisi gerçek bari onuda bir söyleyin isterseniz hepimiz öğrenelim.

Selamlar. Bu tarz internet satışı yapılan ürünlere asla ama asla rağbet etmemenizi bir doktor olarak Şiddetle tavsiye ederim. Iki tane yabancı Prof tarafından bulunduğu Söylenen kremin nedense ne bir yabancı sitede adı geciyor, ne de o doktorların adı sanı var. Biraz araştırma ile sizler de görebilirsiniz. Üstelik fiyatı çok ucuz. Oysa ciltte kremle Görünür değişiklik yapabilmek için çok küçük boyutlarda, sanırım 5 nanometre kadar , hyaluronik asit vb ürünler kullanılmalı ki bunu da piyasada yapabilen bir iki marka olduğunu söylemişti dermatoloji uzmanı arkadasım. Onların da fiyatları çok çok Pahalı. Özetle göZle Görünür bir gençlik Sağlamak için, Botox, bazı lazer Türleri, prp,mezoterapi dahi kısıtlı yarar sağlamakta. Estetik cerrahi dışında bir yöntemle bırakın 15 i, 5 yaş bile gençleşmek mümkün değil. Doğru ürün dermokozmetik üründür. O da sadece cildin Kötüye gitmesine engel olur, belki bir miktar sıkılaşma,aydınlık ve sağlıklı bir görüntü verir. Hepsi bu. Bu ürün kesinlikle Güvenilir değil. Içinde ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanıp bünyelere Alınan kanserojen maddeler konusuna girmiyorum bile

Bu cremi bir ay once aldim. Bunu satanlar sahtekar hicbir ise yaramayan iceriginde ne oldugu belli olmayan bir krem. Almak isteyenler kesinlikle almayin. Iade etmek istedim iadem kabul olmadi. Herseyleri yalan.

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum kızlar anneme düşündüm ama olumsuz yorumda çok almasam daha iyi korktum yani

Mine Hanım,
Şaka falan yapıyor olmalısınız kullanıcı mısınız? Satıcı mı?
Lütfen insanları kandırmayın 2 gün önce sipariş verip bugün elime ulaşan biotox kremin kargo gönderici kısmında adınız ve soyadınız (telefonunuz) yazıyor. Perdecimisiniz? krem üreticisi misiniz? Velev ki satıyorsunuz bare orjinal satın, gönderdiğiniz kremin kutusu açık, uydurma bir bandrol yapıştırılmış. Daha bununla ilgili olarak resim de paylaşabilirim ama daha fazla ifşa etmek istemiyorum.
İnsanları kandırarak kazandığınız bu paralar en kıymetlilerinizden çıkar. Allaha havale ediyorum.

Size aynen katiliyorum. Ve okadar yuzsuzlerki tekrar arayip siparis almak istiyorlar ama ben ulasmak istedigimde karsimda muhatab olabilecegim kimse yok. Nekadar yalanci olduklarini yuzlerine soyledim. Benim aldigim kremin icinden bocek cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…