- 15 Şubat 2015
- 72
- 12
-
- Konu Sahibi tozpembe8989
ben kullanıyorum iyi gidiyor şimdilik :)hiç kullanan yok mu
evet harıka ama beğendim benkrem sizin fotoğraflarda yüklediklerinizle aynı.
size iyi geldiyse ne mutlu size demek firma çalışanları sadece benim telefonumu yüzüme kapatıyorlar :)
Üstelik bir kremi kulanmanın kaç yolu var temiz yüze sürüyorsun sadece yemek gibi bir hata yapmadım emin olabilirsiniz :))
yorum yapan herkese teşekkür ediyorum kızlar anneme düşündüm ama olumsuz yorumda çok almasam daha iyi korktum yani
Sizin ilk mesajı okuduktan sonra ben firmayı aradım ve gayet ilgili konuşturlar. Bende birden endişe ettim üründen. Sonra telefonla konuşunca hak verdim firma'ya.
Siz Sahte diyorsunuz ürün için ama hangisi gerçek bari onuda bir söyleyin isterseniz hepimiz öğrenelim.
Mine Hanım,
Şaka falan yapıyor olmalısınız kullanıcı mısınız? Satıcı mı?
Lütfen insanları kandırmayın 2 gün önce sipariş verip bugün elime ulaşan biotox kremin kargo gönderici kısmında adınız ve soyadınız (telefonunuz) yazıyor. Perdecimisiniz? krem üreticisi misiniz? Velev ki satıyorsunuz bare orjinal satın, gönderdiğiniz kremin kutusu açık, uydurma bir bandrol yapıştırılmış. Daha bununla ilgili olarak resim de paylaşabilirim ama daha fazla ifşa etmek istemiyorum.
İnsanları kandırarak kazandığınız bu paralar en kıymetlilerinizden çıkar. Allaha havale ediyorum.