• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bio nike ürünleri kullananlar

Haritas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
537
166
123
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. Uzun süredir sivilce sorunu yaşamış 6sene önce rouctoun kullanmış ve son 2senedir tekrar sivilceleri hortlamış bir insanım her gün yeni sivilcem çıkıo ve iz kalıyor eczaneye gittim cilt bakımıyla ilgilenen bayan bana bio nike acteen yüz yıkama köpüğü ve gece kremini acneti verdi ilk defa duydum ve aldık bu markayı 165tl verdim ikisine yüzümü toparlasın diye kullanıp memnun kalan varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar.. Uzun süredir sivilce sorunu yaşamış 6sene önce rouctoun kullanmış ve son 2senedir tekrar sivilceleri hortlamış bir insanım her gün yeni sivilcem çıkıo ve iz kalıyor eczaneye gittim cilt bakımıyla ilgilenen bayan bana bio nike acteen yüz yıkama köpüğü ve gece kremini acneti verdi ilk defa duydum ve aldık bu markayı 165tl verdim ikisine yüzümü toparlasın diye kullanıp memnun kalan varmı acaba?
Üründen para kazanmak için tabiki tavsiye eder bence dermatolog tavsiyesiyle kullansanız daha iyi sonuç alırsınız.sivilceli ciltler için uygun ürünü bulmak çok zor .

Üründen para kazanmak için tabiki tavsiye eder bence dermatolog tavsiyesiyle kullansanız daha iyi sonuç alırsınız.sivilceli ciltler için uygun ürünü bulmak çok zor .
Bir sürü cildiyeci gezdim fayda vermedi o yüzden bide kendim gidip eczaneye danışayım dedim bir çok marka satılıyo bu ürün ilaç etkiliymiş etken madde varmış ii gelir dedi güvendim bilmiyorum inş ii gelir

Bir sürü cildiyeci gezdim fayda vermedi o yüzden bide kendim gidip eczaneye danışayım dedim bir çok marka satılıyo bu ürün ilaç etkiliymiş etken madde varmış ii gelir dedi güvendim bilmiyorum inş ii gelir
Inşallah ama genelde onlar satış yapabilmek için övüyorlar

Bakalım ürünler bitene kadar kullanıp yorum yazacağım
Merhaba arkadaşlar kendi konuma kendim cevap yazacağım o kdar para verdim bu ürünlere hiçbir işe yaramadı sivilce çıkmasını bile durdurmadı bilek leke temzlemesini iyi gelmesini falan hiç helal etmiyorum paramı ne yüz yıkama jelni ne gece kremini beğenmedim daha önce avene kullanmıştım buna bin basardı sırf değişik birşey aliyim belki daha iyi gelir diye denedim bir daha ne alırım ne de kimseye tavsiye ederim başarısız bir ürün ayrıca 1 ayda bitti ürün avene aylarca gidiyordu köpürüyordu bu o kadar köpürmüyorda

Back