Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
41 günlük bir oğlum var,yoğun gaz sancısı yaşıyoruz.denemediğim yöntem kalmadı doktorumuz bio gaia isimli bir damla verdi. Aranızda kullanan var mı acaba? Yararı var mı yok mu bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
Bu bahsettiğin yeni bi ilaçmış.
Sonuç almak için en az bir hafta kullanmak gerekiyomuş.. Çok mucizevi bi ila olduğundan bahsetmişti bi arkadaş.. Biz d doktora danışmadan aldık.. Bebeğe hem Zinco hem de Bio Gaia verdik.. Ondan mı oldu bilmiyorum ama kızımız kabız oldu.. Böyle olunca da bir hafta bekleyemeden bıraktık ne yazık ki.. ama dediğim gibi bi arkadaş çok çok iyi bi ilaç olduğunu söylemişti..
ben de 1 aydır kullanıyorum mükemmel sonuç aldım ama düzenli vermek önemli bir de 1 şişesi 15 gün gitti doktora sormadan tekrar aldım acaba zararı olur mu merak ediyorum
canım benim benim doktor sana bi ilaç vercem dedi sağlık karnelerine geçmiyo çok iyi bebeği rahatlatıp uyutuyo dedi ama biz 3 gundur uykususuz sağolsun doktor ilacı yazdı kızımı görcen bi gaz çıkarıyo çok iyi ve uyyo tavsiye ederim al ismi nurse halvers
ilacı 1 aydır kullanıyoruz.. doktor bi hafta sonra fayda eder demişti... benim kullanmadığım damla kalmamıştı ama bio gaia en işe yarayan oldu maşallah subanallah... ayrıca içinde prebiyotik var zaralı hiç bişey yok hatta bağışık içinde iyi.. doktor bize günde 1 kere 5 damla verdi.. arkadaşın şişesi 15 günde bitmiş şaşırdım bizimki hala dolu 1 ay oldu
bu arada ilacı buz dolabında saklayın mutlaka
bia gaia bizde çok işe yaradı.. içerisinde sindirim sistemini düzenler, bağışıklık sisteminide ayrıca düzenler yazıyor.. Bebişim mahvolmuştu gazdan damlattığımız an hem bağırsakları çalıştı. hemde uyurken bile kendi kendine gaz çıkarmaya başladı. cidden mucizevi bi ilaç..
Benim oğlum 2,5 aylık ve 3 haftadır bio gaia kullanıyoruz. etki etmeye başladı halen gazı çok var ama en azından artık arada sırada da olsa kendi gaz çıkarmaya başladı kendi çıkartamayınca bacak ittirmeye karın ovmaya devam... geçsin diye gözünün içine bakıyoruz malum sancı uykusuzluk bağırmalar ıkınmalar...O küçük bedenlere Allah kolaylık bizlere de sabır versin.
Bio gaia bağırsak düzenleyici bir ilaç.Diğer gaz için kullanılan ilaçlardan farklı.Etkisini hemen farkedemezsiniz ama 2-3 hafta içinde düzene girdiğini görüceksiniz
metsil agulıne zınco bıo gaıa kullandım bebısımın gazı hiç gecmedi kendimi o kadar kolladıgım halde. ben cözümü aktardan aldıgım muskat ta buldum hemde 2 lıra.. bıo gaıa 30 tl ve ssk karsılamıyo ve cok az var ıcınde tabı bız anneler aman yavruma cozum yeterkı dıyoruz o baska.
muskat ı bıcakla azıcık rendeleyıp anne sutune katıp bı kac kasıgında verıyorum. kendımde ıcecegıme katıp bazen ıcıyorum cok rahatladık sükür. gercı 6 aylık artık bıttı gaz problemımız..