Binnaz abla’da kime baktırmamı önerirsiniz ?

Sweetyorum

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
14
10
kızlar daha önceden binnazabla’da baktırdığım kişiler hakkında görüşlerimi bildirmek istiyorum. Sizlerinde önerilerinizi duymak isterim :)
Selin İmer: İçinde bulunduğunuz durumu çok güzel analiz ediyor, ama gelecek açısından dediği hiç bişey çıkmadı.
Natali Derinsu: Tamamen pozitif yorumlarda bulundu. Puanı nasıl bu kadar yüksek onuda anlamıyorum. Hiç bir dediğini yaşamadım. Tamamen pembe tablo çiziyor.
Alev Tansel: Durum analizleri çok iyi, geleceğe yönelik tespitlerinide gerçekçi buldum. Baktırılabilir.
Gülende Boran: Nokta atışı falan yok. Falda çıkan semboller yorumluyor. Beğenmedim.
Umut Işık: Aman aman uzak durun verdiğ tarihler falan çıkmıyor.
Ecem Özgür: Durum analizi, nokta atışları var. Geleceğe yönelikte güzel yorumlarda bulundu. Pembe tablo çizmiyor. Kahve falı yorumlamasına rağmen tarot kartıylada destekliyor. Baya emek veriyor, uzun uzun yorumluyor. Ben beğendim.
Ada Balcı: Durum analizi iyi, gelecek açısından tutmadı ama idare eder.
Karaca Duran: İçinde bulunduğun durumu güzel analiz ediyor. Geleceğe yönelik abartı yorumlarda bulunmuyor. Ben beğendim, baktırılabilir.
Kemal Devrim: Durum analizi çok iyi ama maalesef gelecek kısmı tutmadı.
Hülya Demir: Durum analizi çok iyi gelecek hakkında yorum yaparken çok genelleme yapıyor. Fakat çok tatlı bir bayan. Yorumlama tarzı çok iyi, nokta atışları var. Ben beğendim.
Yağız Er: Aslında güzel yorumlarda bulundu. Nokta atışlarıda vardı. Fakat çok tekrar yapıyor ve bazen ne dediğini anlayamıyorsunuz. Devrik cümleler kurabiliyor ama yinede denenebilir.
Naz Kobal: Kopyala yapıştır emeksiz bir fal istiyorsanız en doğru adres :) Sakın baktırmayın. Hiç beğenmedim ve önermiyorum.

Kızlar binnaz ablaya fal baktırmayın. Falladdin onun oğlu ve bilgilerinize erişim yapıp size bakım yapıyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…