- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 40
- Konu Sahibi hayalprestu
Binnaz abla sitesinde fal baktırıp çıkan memnun kaldığınız biri var mı arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlarının hepsi fal ve Binnaz ablaYeni üye de değilsiniz ama…
Akıllanmıyor ya da algılamıyor da demek ki.Mesajlarının hepsi fal ve Binnaz abla
Kendimi cahil hissettim.Binnaz abla sitesinde fal baktırıp çıkan memnun kaldığınız biri var mı arkadaşlar?
Bu işlerin bı mantigi yok hepsi para tuzağı, aklınızı başınıza alın.Binnaz abla sitesinde fal baktırıp çıkan memnun kaldığınız biri var mı arkadaşlar?
Binnaz abla sitesinde fal baktırıp çıkan memnun kaldığınız biri var mı arkadaşlar?
Biz fal bakmıyoruz ki.Konuyu basligini okuyunca Binnaz abla diye biri var onunla ilgili bir konu diye dusundum ya. Artemissisipi ve ben bu konuda cok iyiyiz.
peki burhaniye abla ahahhaBurhaniye abla var fiyatı tuzlu ama çok iyi bakıyor. Evleneceğim günü bile söyledi. İletişim için dm.
nakta bir zamanların çok meşhuruydu ama 7 yıl önce falan ona baktıranlar evlendi çocuklandı bana kaba davranmıştı heralde baktırmadan çekmiştim ama yanıltıcı reklam yapmayın kimsenin her dediği çıkmaz en fazla diğerleri hiçbirşey bilemezken bir iki şey tuttururnaktaya baktırın 2 yıldır ne dese yaşıyorum. reklam falan da değil, isteyen öyle düşünebilir.
Neyin reklamını yapacağım? Çıktı dediysem çıkmıştır nasıl eminsiniz çıkmadığından bu kadar? Benim adıma konuşmayın lütfen.nakta bir zamanların çok meşhuruydu ama 7 yıl önce falan ona baktıranlar evlendi çocuklandı bana kaba davranmıştı heralde baktırmadan çekmiştim ama yanıltıcı reklam yapmayın kimsenin her dediği çıkmaz en fazla diğerleri hiçbirşey bilemezken bir iki şey tutturur
Nerde varBunun için fal başlıkları var sizi oraya alalım
Evlendinmi söyledigi gündeBurhaniye abla var fiyatı tuzlu ama çok iyi bakıyor. Evleneceğim günü bile söyledi. İletişim için dm.
Evet evleniyor, düğünü yakında.Evlendinmi söyledigi günde